Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blokirajte im imovinu
ma u zatvore s lopovima zajedno sa covicem dodikom osmicom i ostalim lopovima...
Da je države normalne Fadil i Jelka bi bili u pritvoru a ne raspolgali sa milijardama budžeta. Nakaradno sve
Da je ovo normalna drzava kao sto nije, do ove farse od procesa ne bi ni doslo vec bi pola Suda, medju prvima tuzioci, ostali bez posla i bili poslati na robiju. Gdje to ima da u jeku istrage tuziteljstvo kaze za jedan slucaj "mi imamo MEDIA-PLAN" za ovaj slucaj ?! Znate li vi sta je to mediaplan i cemu sluzi ?
Hapsite te lopve sta zabranq
Ko ce pljackati Federaciju..i opsruirati nabavku vakcine...
Oslobadjajuća presuda...
Sretno svim optuzenim. Nadam se da cete dokazati vlastitu neduznost.
Novalića i Jelku, naravno, u kućni pritvor, premijersku funkciju može da vrši Čampara, a Jelkinu bilo ko. Ona i onako nije ništa radila sem pravljenja ujdurmi za račun D.Č.
Evo recemo Fadilu bude zabranjeno obavljanje funkcije premijera federacije. Sta se poslje desava ako on na kraju bude oslobodjen i ako se poslje dokaze da je cijela hajka bila politicka montaza ?
kako da se ispostavi pa jesi ti pratio sve znaci lik preko firme koja uzgaja maline nabavlja raspiratore iz kine si ti dobar u glavi?
Novalić treba da se povuče sa pozicije i da ne sramoti sebe, funKciju, nas i da naravno ide u pritvor do konačne presude, Solak također treba da ne prima platu jer mu nije halal i da ide u pritvor do konačne presude, Fikret treba da se ne slika i ne glupira te da ne glumi nekog nadintelektualnog mangupa jer ima ljudi koji bolje vide pa je to što radi ravno 0, i naravno ćorka, gospođa također zatvor! Ni jedan pfening od naroda koji ste uzeli nije HALAL!!!
Lopove u zatvore!
ja bih njih u kućni pritvor uz zabranu koristenja mobitela i interneta. Neka odmah formiraju novu Vladu i nema problema. Zasto smo izlazili na izbore ako nam je i dalje stara Vlada u Parlamentu?
da li može da se ovim osobama ne da medijski prostor. nemam niti jednu jedinu lijepu riječ za njih.
Ja bih njih, na drustveno korisni rad u izolatorij, sve do izricanja presude. Masku ne zna staviti, bas me interesuje sta bi uradio sa zastitnim odijelom.
Ma sta zabranit..zatvorit u zatvor sa bakirom..unistice sve
pa rade godinu ....
U normalnim sredinama ovo se ne trazi, ovo se podrazumjeva.