Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova zena je rak rana BH pravosudja! Kakav samo ulicarski rijecnik, ulicarsko ponasanje, ulicarski zargon posjeduje! Sto je se prije rijesimo bit ce bolje!
Ovo ona frizerka
Tesko su je i roditelji zavolili....
ne otvaraj vrata nikom ko se nije najavio.tu seljanku ste trebali samo ignorisat kad je tako došla.kod nas i roditelj treba da se najavi.
Ružice morel brijanje intimne zone? Joj ko sve cini pravosudni sistem. Fujjj
Koruptna seljanka
I ovo neka vijest. Ko je ebe?
Frizerka drma BH pravosuđem ?
Dosla a zgrada prazna, samo dezurni portir i ono loptasto zbunje se kotrlja po hodnicima
VSTV mora past
sve je to mafija u tuzilastvu
pa da zamjerili naravno, da su znali bilo bi janje spremno pice ovo ono, ona vlada sudstvom i tuzliastvom u tk..
onda to bez bujruma
Juce sam te, juce sam te sreo iznenada nisi vise, nisi vise ni lijepa ni mlada al' ti pogled, al' ti pogled jos okolo sara ma dje si, Ruzo, k.......o stara
taman se zaigrali dote kad ružica na vrata, izgubio sam 600 bodova zbog tebe
ovo samo pokazuje o kakvoj se individui radi. za nju je i trafika prevelika odgovornost a kamo li mjesto potpredsjednika VSTV-a.