Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klavir po zatvoru svirali da Bog da, svi lopovi!
Ne izgledaju mi vise nasmijani i opusteni kao nekad na sjednici...sada sjede i slusaju krivicna djela za koja se terete, treba jedno 80% politicara sjedit gdje i ova ekipa sjedi.
odstranjivanje nelojalne konkurencije.
Bit ce pusteni da bi novu godinu mogli docekati sa svojojim porodicama ipak nije red da budu iz resetaka Bem ti sudstvo i tuzilastvo
Radeljaš propo ko Žeton.. Svinjska glava na aparatima... Neka tako mu i treba, ratni profiter i kriminalac koji bi i rođenu mater zajebo za par milja maraka.. Milioni koje je zgrno nisu mi bili dovoljni, pa je moro i ženi srediti invalidsku penziju jer hanuma ima slabo srce.. Djecu je obezbjedio, na nacin da mu svi imaju auta, stanove, poslove.... Truhni debeli TVORU !
Sto ih je fino vidjeti samo da nebude kao i sa Delimudtaficem
Zasto se dopustilo da Fahrudin Radoncic polako preuzima tuzilastva i fokus sa svog kriminala prebacuje na Eseda Radeljasa i druge, u poredjenju sa Radoncicem, sitne ribe. Ipak je Fahro daleko na vrhu i iz Tornja su krenula mnoga zla (ne zaboravite ogromnu medijsku podrsku Avaza upravo Damiru Hadzicu). Da li ce ikada biti medijske odgovornosti za spinovanje i izludjivanje naroda? Nazalost vidimo da su se u posljednjim danima obrusili na casne borce za BiH poput Dragana Vikica.
I daj Boze da sva ujdurma oko Dragana Vikica i ostalih heroja nije napravljena upravo da se skrene paznja sa Radoncicevog kriminala, a uz to, znaju i oni da ce najvjerovatnije biti oslobodjen i da od toga nema nista, ali ce neki elementi sa bosnjacke politicke scene to taman fino narodu predstaviti kao svoj veliki uspjeh. I tako nas vozaju vise od 20 godina, dok tamo gdje se rezultati mogu konkretno izmjeriti i gdje se ne moze supljirati, a to je sasvim sigurno ekonomija, nema skoro pa nista.
damira pustiti. jedina zamjerka je što mu je branilac brat vinka martinovića štele osuđenog za ratne zločine u hercegovini.