Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nisu " dobri Bošnjaci" ubijali...ovi Hrvati su pobili sebe međusobno...kao i oni u Grabovici i Uzdolu
Sta je sa fasistima koji nevidjen zlocin ucinise u Amicima opstina Vitez
DZUMA NAMAZ ZA POLA SATA POZURITE BRACO ABDESTITESE OVO JE NAJVAZNIJI NAMAZ U HEFTI KO PROPUSTI 3 DZUME ZAREDOM IZLAZI IZ VJERE !
Čudi me kako ih ne terete za sve pobijene vojnike, možda su svi predali oružije. Hrvati Viteza treba da zahvale komandi, naročito predsjedniku Aliji Izedbegović, što su se tu zaustavili.
Još samo fali da su napisali tkzv. ARBIH kao sto to rade oni jadovi u rsu i srbiji. Nije zločin ubiti agresora zivila jeste!
Ratni zločin nije i ne može biti ubiti agresora, odmetnika, okupatora......tako da je ovo pokušaj izjednačavanja odgovornosti i krivice, a svi dobro znamo da je hvo agresor na državu RBiH, a da je Armija RBiH jedina legitimna i legalna vojna sila na prostoru RBiH '92-'95