Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoko jedna retardirana srbi su genocidni ovaj je optužen za zločin a vi za genocid tebi je isto ko.njino jedna čet.nička ubistvo i trostruko ubistvo....neobrazovano-zalupana stoko...neandertalci jedni necete li ponovo krenuti...nebiste pjevali one čet.nič.ke pjesme u blatu \'\'spremite se spremite se.......\'\' već bi vam tu grobovi bili
Medvedu jedan, zlocin je zlocin, a dokazano je da su Srbi za manje zlocine dobijali vise godina robije. Bolje ti je cuti, stoko!
Sjajno!!!! Za muslimana 8 godina zatvora a za bilo kojeg Srbina se trazi 40+ godina zatvora. Valjda su neko malo manje zlocinci od drugih! Valjda zlocin i nije zlocin ako je pocinjen u ime muslimanske stvari............fuj, gadite mi se stoko islamska !!!
Dakle Ahmetovi zlocini su ravni onima od srpske zslocinke Biljane Plavsic.prek 100000 mrtvih i milion raseljenih/protjeranih. Koja pravda, jasno je odakle nam dolazi Carl Bildt
Ahmet čuvar u logoru u Dretelju,a Bošnje samo kmeze o tom logoru?Pa nije ni čudo da vam se sve vratilo,šta se Srbima u tom logoru radili.