Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sumnju je izrazio Edward Fitzgerald, Ganicev savjetnik pred sudom. Prestanite sa laganjem ljudi. Ganic je u zatvoru jer je nagazio gdje ne treba, a gdje je to sto ne treba znaju Englezi i Ganic. Srbija je ovdje iskoristena kao PROXI. Ovo nema nikakve vese sa Srbijom i \'MOCNIM\' srpskim pravosudjem koje manipulise britance. Osvijestite se vec jednom...
evo vam pa citajte ako znate inglish http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/8735403.stm
nije=jeste
da nije bio cudni titosloven, frik koji ne razumije zasto BOMBARDOVANI komunizam nije los, dosad bi ga pustili.
@brejk ma pustice ga jarane samo prvo da mu nadju te kofere.
daj, pustite covjeka vise, skontale su i ptice na grani da je ovo politicki motivisano..pros\'o fol, pustite covjeka da se vrati kuci!!!!
ZIPA SE DAMIRE, AKO ENGLEZI NE UDJU U MERITUM, MOGUCE DA TI UDJE U REKTUM !!!
secijaska posla...lazu dok zinu.
@Lazna Emina: koji Babo? jel onaj izdajica Jugosloven sto ga je Dudakovic silovao? haha pre brzo zaboravljate narode, prebrzo!!!
SVAKO KO PROCITA OVU NEBULOZU OD TEKSTE,TREBA SE ZAPITATI KOLIKO JE ARNAUT POUZDAN IZVOR INFORMACIJA?POUZDAN JE KO` SIPAC NA SPAVANJU,KAD JE TAKO,STO GANICI NIJE VEC PUSTEN ???
gdje su moji koferi...jel ih neko vidjeo?
E vala da ih hoce na kraju tuzit i fino ih oderat za troskove boravka i odbrane i pravnu lekciju ocitat
bas priznali, a alahu dragi, ovi englezi za cas sami priznaju kako su budale, kad samo prevedes na cisti bosanski.
Koferi?
Je li ko naso kofere?