Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveća trageduja bošnjačke politike je odlazak u genocidni bg i uspostavljanje nekakvih odnosa! SA GENOCIDNIM bg TREBA SAMO PUTEM SUDA RAZGOVARATI JER TA ZLOČINAČKA BANDA NIJE SPREMNA DA PRIZNA ZLOČINE I DA ZATRAŽI OPROST!
Srbi koji se kunu u Ruse a radili za Amerikance :D
Šešelj = diplomirana budala.Milošević = seoska budala.
@FBiHDzamahirija No da sereš đikane bre,ulita se bolan.Imate li vi tamo za tariguza ili sušite na štriku?
VJEASANJE JEDINA PRAVEDNA KAZNA
Hehe ma nije Srbija nizasta kriva ona bi samo da sudi drugima sto su se branili :)) Djikanska posla hehehehe
Ma naravno. Sve je to Sloba isplanirao, a NATO i domaci izdajnici su se zalagali za bratstvo i jedinstvo i pozivali na mir. Spegelj, Susak, Tudjman i nas rahmetli Alija sa svojim beretkicama, ligama i deklaracijama, a kasnije i sa mudzahedinima. Sve sami mirotvorci.
@DjonSon A sto bi mene prozivali, dragi Djonsone? Ja sam dokazani borac za pravdu i istinu :-)
Jest vala nato i domaci izdajnici napisase jednostrano ustav srbije iz 1989 te ista istupi iz ustroja SFRJ :))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
I kako sada da srbi i osrbuce priznaju da su ih ovi 'operativci' nagovorili i izmanipulisali da mrze svoje komšije i da mrze Hrvatsku i Bosnu. Teško im je to priznati, al valjda s vremenom dođu generacije za istinu naklonjene
kliks znaju oni to samo pokusavaju da lazima prikriju istinu, zato i ne daju da mladje generacije proucavaju u skolama kako bi mogli manipulisati istinom
Srpski genocidasi nastavljaju tradiciju Haga kao jedno od najomiljenijih boravista i ljetovalista i to na duži period!!! :)))
@MufaKikiiJa, jesi linse nasao ti prozvan pod ovim genocidaši?? Miran vlahu dok opet nisi bio bombardovan:))
Samo je Dzehennem adekvatna kazna.
A šta im je Šešelj ? MAJKA TEREZA ? Pa svima je jasno iz trenutnih rezulatata izbora u Srbiji da je vojvoda Šešelj upravljao DB a ne Milošević kojeg su četnici iskoristili za svoje genocidne planove ! Osobno sam geldao Šešelja kako poziva NA KLANJE HRVATA sa javnog TV servisa. Nakon tog poziva i bio tamo gdje je počinjen ratni zločin, MORAO JE BITI OSUĐEN U HAGU a ne oslobođen ! Tajna njegovog uspjeha ? OSOBNO SAM GLEDAO KAD U HAGU IZJAVI: ZAJEDNO SA NIKOLIĆEM I VUČIĆEM !
NAKON TOGA JE ŠEŠELJ BIO ODMAH OSLOBOĐEN !! a Nikolić i Vučić odbili vratititi u Hag !
@drk Da isti onaj Vučić koji je PArlemnta Srbije kao i njegov uzor Šešelj pozivao da ubije 100 muslimana NEPSOREDNO PRIJE GENOCIDA U SREBRENICI. ŠEšelja osuditi za genocid i zločinenad Hrvatima , Vučića nad Bošnajcima !
Velika Srbija se nije mogla stvoriti dok se ne očisti put od Semberije pa do SAO Krajine, plan je bio do Karlobaga, izlaz na more. Nije uspjelo ali je bilo kobno za mnoge.
Na kolac!