Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim je spomenuo kladionice i porez odma corka to mu je nastimo dragan covic i kompanija fol mito i korupcija a istraga ode u drugom smjeru amire progovori sto sutis jjade jadni narod sve zna
Esed Džananović je jedini ovdje kriv, niko više. Bez Esedovog potpisa na ugovoru o radu niko nije se mogao zaposliti. Zato Eseda treba zatvoriti minimalno 20 godina u zatvor. Ovi ostali su ga samo nagovarali.
Ma, džaba vi prilažete dokaze, od presude ionako nema ništa
Ovi i ovakvi nemaju stranku nemaju naciju nemaju vjeru nemaju nista drugo a oni su u svim strankama svih vjera i nacija i oni su rak rana nase Bosne i zemalja regije..ovo su lopovi i ima ih jos u svim strankama,kad se njih otarasimo mozda nam bolje bude
Ko pravi GREŠKE !!! U svrhu oslobađajuće PRESUDE, Tužioci i Sudije namjerno prave GREŠKE !!!
@ponta60 pa poučeni slučajem Branković i dodjelom stan, ništa me ne čudi
Sada će njih spasiti DF sa Željkom, još neka povede i Lagumdžiju u zagrljaj Zukiću i bakiru.
I na kraju ce biti oslobodjeni zbog proceduralne greske.
@preludezalude Naravno, procedura je greska sama po sebi!
@preludezalude Čaršija priča da će svi dobiti neke uslovne osim ovog Džananovića koji sigurno ide u zatvor jer neko mora robijati.