Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte nam imena lopovi
ovo nisu samo lopovi već ZLOČINCI !
Jana i Prolom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko se sječa kioska kod ekonimske školeKad se nekoliko djee otrovalo ešerijih koli Odma kiosk zatvoren ime prezie vlasnika naziv kioska pečat na radnju.....a sad ista bakterija i šutnja....Mora da je voda nekoga od članova vlade.....
Svaka cast advokatu. Kad ima petlju da se kaci sa ovom bagrom koja bi da nas truje radi zarade..
Zavod je sam sebi svrha, baš kao i ova analiza vode. Zavod je brlog uhljeba. Ukinuti pod hitno.
Borba treba biti za bolju javnu vodu i protiv privatizacije Vodovoda. Sada je vrijeme da se kupe staklene boce i sipa voda. Plastika i mikroplastika niti je dobra za nas niti prirodu.
ima lopine htjele da zataskaju i da podijele plijen
U Njemackoj cesto se desi nekad proizvod da nije 100%.Razlika je da proizvodzac objavi sam javno..Sta je kod nas sporno?
hrvatski lobi 100%.
Mnogima prijete smjene nakon zadnjih izbora, pa im se gaće tresu. Da nije bilo promjene, niko se ne bi oglasio. Njihove familije su znale šta da ne kupuju.
Sa mjesec dana zakašnjenja i najvjerojatnije uništenim dokazima !!! Kao i do sad pojeo vuk magarca !!!
Sram vas bilo, bagro izdajnicka!!!! Koga stitite na štetu svih nas???? Da Bog da vas stiglo!!
Bravo, ovo treba rasčistit, nesmije se desit da kupci riskiraju živote zato što zavod iz kojih god razloga ne želi objavit imena tih proizvoda.
Nesposobnost u komunikaciji iz Zavoda je dovela do ovoga. Nije ovo više komunizam gdje možete prešutiti nešto. Mora postojati sloboda informacija.
zavod za zdravstvo leglo nerada i bezobrazluka
Ništa bez revolucije. Sve je korumpirano do kosti.
Pa koja je voda???
Ne kupujte nijednu vodu kad nece da kazu. A kad su wudy virsle, kinder cokoladice i ostali proizvodi imali bakterije odmah su nam rekli sta ne treba uzimat. A za vodu nece da kazu. Fuj
Zavod za javno zdravstvo je izve teroristicki cin i mora se proglasiti terorističkom organizacijom,jer samo je firer trovao vodom