Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A postupajuca sutkinja u buducem predmetu ce biti S. Talirevic.
hehe upravo tako..ma da ovaj je najbolji jaran od bandita gorana salihovica koji cuva dodika
Ovo nepismen tužilac može da riješi... Samo da dodam 14KM/m2 novog bolničkog prostora u centru Sarajeva???
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Joj ljudi, samo da znate koji je ovo ublehaš! Ne zna se šta je gore da te liječi, ovaj Indijanac ili Šanko!!
Medicinski fakultet je ovdje ČIST. Žele da razvodne istragu. Glavni igrači su ovdje Talirević i S. Izetbegović
PODRŠKA DOKTORU!!!
Mislis sebi samom.
@djigibau Ti dupelizac ne javljaj se, provaljen si!!!
ovaj talirevic lopov da veći ne može biti
ti svakog nazivaš lopovom, daj ne seri više, majke ti
Stvarno bih volio pogledati te ("lijepe") face koje komentarišu da je doktor "ružan". Mogu mislit o kakvim se tu rugobama i kompleksašima radi; obavezno sa manjkom zuba u glavi i viška kg., nešto poput one novinarke Zvizdić čiji je vanjski izgled kultivisao dr. Karabeg.
e taj film jaro gledat nećeš
Ko prav, ko kriv, lagalo se obečavalo i sad je opet još teže pacijentima, koje su sarajevske zdravstvene ustanove financirane od ZZO totalno dehumanizirale, gdje se ljekari osiono,bezobrazno odnose prema ljudima. Ovakvo zdravstvo, koje razvaljuju afere, što se znaju ili kriju je postalo rak rana društva.
Sud BIh je također sakrivao osuđujuće presude protiv lica koje počinile krivična djela ZLOPOTREBE SLUŽBENOG POLOŽAJA ! I Goran Salihović IZGUBIO NA SUDU, mora TI dosatvit SVE PRESUDE. Inače tog Salihovića Mektić neki dan optužio da uz dogovor sa posrednikom Đakovićem IZ RTRS odbacuje istrahe PLJAČKE SRPSKE I BIH ZLOUPOTREBOM SLUŽBENOG. http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/35858/sud_bih_odluchio_transparency_international_dobio_tuzbu_protiv_tuzilastva_bih.html
Kantonalno tužilaštvo je poznato po tome što je odbacilo 130 000 krivičnih prijava BEZ ISTRAGE !
Obavezno ispitati ulogu i krivicnu odgovornost VD direktora Seada Basica koji je protivzakonito ponistio tender medicnskom fakultetu, odnosno kad je propao mafijaski tal. Takodjer ispitati i ulogu pravnika u bolnici, glavnog tehnicara bolnice, sve to hapsiti pod hitno!!!
Moja klinika= narkomancina+ dr sizofrenicarka+ SDA mafija
S.LJ.A.M. ili O.L.O.S.
14KM/m2 u centru Sarajeva...prvo je to osnov za istragu kamoli sve ostalo...samo me interesuje koliko je Sebi Ja tu bila dobra :)
15,9 km po kvadratu, nemoj tako, hahahahahaah
moj kalkulator tako "kazao" :P 127.118 / 12 / 754.5 = 14,08 @sadomazim3
Brate, na prvu je sumnjiv ovako bez pojma ko je lik, prvi utisak: "kriv".
Seka siri mrezu. Od kriminalne SDA-SBB koalicije, samo je gora njihova ekspozitura pod nazivom Nasa LGBT stranka, cije je postojanje atak na zdravu pamet.
Digli se istocnjaci protiv istocnjaka!! Nakotilo ih ih se pa se izmedju poceli glodjat!!
Naravno, bit ce sve po zakonu....U protivnom, mehnadzerica u zatvor, a to se u KS nece dogoditi...
Sto ne objavite o onome momku 19 mu godina obolio Od raka limfa,poslije druge terapije ostao nepokretan ne može gutati ni pričati!! a ne o lopovima nekim i kako obamina kćerka puši dzoint lopovi jedni! uradite bar nešto korisno objavite broj i koliko je potrebno za liječenje
koji je ovo lopinaš, fuj , radnicima plate ne zna dat na vrijeme , nema jadnik a početkom prošle god sam trebala počet radit u toj ustanovi i bila na razgovoru ,psihotest i rekao mi kad da dođem na posao i onda 2 dana pred start me zove i kaže ne treba taj kadar, a oglas bio za to radno mjesto ,debilčina na kraju kad sam vidjela ko je i Šta i da je seka iza njega drago mi je što je tako i ispalo