Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"grupe protiv koje je Tužilaštvo BiH podiglo do sada najopsežniju optužnicu za organizirani kriminal" podiglo i spustilo..u ladicu. Pušteni da kradu i ubijaju!?
Ko ce priznati ubistvo,kada danima cita na portalima i u novinama da policija nema nista.Ovaj bandit je po profilu potencijalni ubica, kao i Srecko,jos kad se nasmrcu Bez dokaza i specijalnih metoda ispitivanja tesko ce neko priznati ovakvo djelo.Mislim da je sada kasno, jer je svu bandu odmah trebalo pritvoriti i raditi sa njima 24 sata, svasta bi se tu odmotalo.Ovako se sve zavrsilo na batinama,Sud BiH banditima dao alibi, nekim smijesnim mjerama koje su im bile poticaj da kradu i ubiju
Gledaj sta treba da bude , da bi se lopovi uhvatili , znaci ako se glava izgubi tek onda treba da se hvataju lopovijaneri . Jadna nam majka
Najmanje sto policija moze uraditi je da doticnog nagrade kateterom.Odgovara on profilu ubice, jos kad se nasmrce vjerovatno postane neki novi BATKO sa ratne Grbavice.Ali kada u portalima i novinama pise da policija nema nista, onda i optuzeni zna da samo mora izdrzati batine.
Odmah 20 godina ga osuditi i sve takve i to da radi u zatvoru da ne lezi besplatno, niko vise nikad nista ne bi ukrao.
eto ti znas da je on kriv ? treba tebe svezat pa ti izbit taj komunizam iz glave ! pozdrav za sve dobre ljude
Vlaške majke kukaju, dodolaču, leleču: "koijega će nam junaka danas izdajice oteti" "koijega junaka će danas štemati" Samo štemajte! Štemaj! Nema greške!Želim da čujem eho retardiranih srbsko-ruskih podguznih terorističkih majkara kako dodolaču sa planinčuga!
uhapsite ubice cestitih policajaca...s lopovima cemo lako...i onako ih ima u svim institucijama pa i na jumbo plakatima pred izbore...
ovaj je uhapšen samo što je registrovani lopov a gdje su prave ubice boga pitaj
šupci ubiše dva policajca i sad pošteni lopovi ispaštaju
Opet ovaj dodikistanski troprstaški, siromašni i kriminalni, incestoidni, senocidni i genocidni, podguzni rusko-srbski maloumni i nepismeni bosnskj brejk denserski terorista sa odrljanom glavom!