Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos 28 ih ima u buca potoku . Dilaju i redovno placaju svoje inspektore
Ovdje ih ima sa svih strana Kantona ,ali je definitivno da Hadzicka Policija,mnogo toga zna,ali nikom nista nesmiju,i nece da rade svoj posao,njih definitivno treba skloniti sa ove Opstine i dovesti momke koji su voljni da rade svoj posao,a ne da sjede po KAFICIMA i kladionicama...nemozes bezbjedno zivjeti,od ovih NARKOSA,i strah te vise i u kafic sjesti kafu popiti,,ZAKLJUCAK JE DA POLICIJA NISTA NECE DA RADI;;
jel tesko patrolu na Vrace postaviti i sprijeciti kradju automobila , saki BMW da bude zaustavljen i provjeren , jel to nauka ili moraju po kladionicama ?
Ne radi se valjda o Elviru Guši iz Savjeta mladih SDA Novo Sarajevo?
Svaka čast policiji i ne treba se sad zaustaviti, nastaviti sa racijama i pretresima.Ne bi škodilo neki put da se pretresu kafići i restorani po gradu.Ima tu svašta.
Za ova sda vagno ce reci bake kako nisu krivi dok se nedokaze drugacije, bem ti drzavu sve goli kriminalac,,,
Ebi ga, prosjede im PRAZNIk u SArajevu ! :))))
ma sve su ovo picketine na kvadrat....moji ima drugovi redovito klempe pucaju :D D: Sitni,ceneri i cvaje :D
Sramota! Samo nase hapsu. Sto ne hapsu one sa Pala i Lukavice.
Od ovoh 18 je 15 sandzaklija. Pa vi sad dajte ocjenu zasto se sandzaklije spominju u crnom u sarajevu
Vidim medzu njima sejfovic-pele. On ce sledeci dan na slobodu ali ocekujte da velika riba padne. Tako je i prosli put u pljacki banke na ilidzi . Policija mu ponudila alibi ali zato povalio 10 drugih . Cak i svoje rodjake.