Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za dobrom kobilom se prasina dize... Zlatko spremi carape i cetkicu
treba to izjbt i pustiti
tako i treba... da za drzavu ne bude nedostupnih koji su se ogrijesili od nju.
Gospođa Fazlagić je navodno u prisluškivanim razgovorima pitala tjelohranitelja BIljane Plavšić zašto ne bježi, na što je on odgovorio da nema novca. Tužiteljstvo je priložilo dokaze da isti ima nekoliko stanova u centru Alijinog Sarajeva. Haj sad budei sudija tome svemu. Nego Hrvatska isporučuje ako je zaprečna kazna 5 godina zatvora. Dakle LEjla će dobiti najmanje 5 godina u BiH ili u Hrvatskoj ko zna.
Ako joj nije ko Delimustafićima dostavljena obavijest od tužilaštva o završetku prisluškivanja, onda nit će biti izručivanja nit suđenja za Lejlu. Takozvana proceduralna greška, koja na izgled nema veze a u stvarnosti itekako :)) A takva se greška desi profesoru matematike kad kaže da je 2+2 =5 !
ima facu bas da svrsis po njoj, nekako bas za toga je
i da je covjek jebe u usta ha h a
sad padaju sve njene presude...reket posebno
Svaka cast....
Ne znam zašto kliks ne piše o pravim vijestima koje se dešavaju u svijetu a ne zanamra nas sa ovim glupostima. https://www.youtube.com/channel/UCy66HtcwG9n8E7QOdWF1Nig
ajd ne prdi