Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je vrijeme, nadam se da će je u što kraćem roku osuditi i zatvoriti. Ja svoj novac vjerovatno nikada neću vidjeti, ali neka barem ''odleži'' zatvorsku kaznu.
Sara Suljevic joj je novi profil na FB
Konačno dolijala Ilma Kukuljac. Ovo je smijurija od tužilaštva i pravosuđa, tek sad podižu optužnicu i sad će sve razvući i razvodniti jedno par godina. I na kraju pojeo vuk magarca. Kako onda da očekujemo neke procese glavonja koji stvarno imaju leđa kad ovim sitnim lopovima ne mogu stati u kraj.
Baš fina vijest da je kao Tužilaštvo počelo raditi, sad imaju još 124.999 neriješenih predmeta. Ako ovaj računamo da se kao pokrenuo, a naravno " sad će sve razvući i razvodniti jedno par godina".
Sara Suljevic joj je novi profil na FB
Citao sam o ovoj na forumu Klix-a. . Ljudi izbezumljeni, umorni od traženja nacina kako da vrate nazad novac. Uzimala novac za radove unaprijed i nikad ih nije sprovela, kako joj je ko dolazio sa uvjerljivijim prijetnjama da vrati novac, ona je tim "upornim" vracala tako što je nove lažne poslove naplacivala....
ovaj je mala maca
OVAJ poslovni subjekat
Sara Suljevic joj je novi profil na FB