Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mojne Rasima nije znao da je Vidovdan ...
@nenadjebivi vala baš
@SheRains Pa sta ce, nece valjda i ona nogu pa tuci. Ako je neko divljak trebas se ti pokazati da si civilizovaniji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I takvi nas predstavljaju. Takve biramo. Blago nama i nasoj pameti. Doduse na izborima ni nemas nekog pametnog izbora.sve ista govna ali nesto se mora promijeniti jednom!!!!
sto se god vise odugovlaci sa konkretnim promjenama, to ce nas kasnije sve skuplje kostati. trebao se nastaviti onaj februar da nije ona pede'cina pobjegla u svedsku. prepao se za zivot. a sta je s onima sto su ga izgubili za Bosnu od 92-95
@maximus75 Hahahahahah bice bolje, MORA. Standardna nasa, evo vec 20 i kusur dinago.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako nece milom hoce silom
Dobro su se sjetili.
Izvoli te!!!!! Moja bivsa domovina!!!!!! https://youtu.be/kmXEbzoYSEU
Rasim aka Bruce Lee
Ne mozes na Rasa iznosti neistine, i josh slikat te neistine .
Samo kad skontas da si okruzen ljudima koji su glasali da im on bude zastupnik *facepalm*
Osudjujem ponasanje Rasima Smajica, ali isto tako osudjujem i nastup Sabine Cudic, koja umjesto policiji saobracajne prekrsaje prijavljuje Skupstini Kantona Sarajevo. Osnovno nepoznavanje razlicitih nadleznosti. Zato je Nasa stranka izvor politickih gluposti, bez ijednog konkretno zavrsenog posla. Nisu mi jasni ljudi koji njih smatraju nekom pamecu, nekim pametnim osobama, kada se vidi da isijavaju politickim neznanjem. To je grupa elitista koja se ponasao kao da je Sarajevo njihovo.
a bas smije policija rasimu kazne pisat?
@vrana Zasto ne smije, naravno da smije, dovoljno je samo prijaviti ili ce Ana Babic (SBB) kao predsjedavajuca Skupstine Kantona Sarajevo pisat kazne. Presmijesno.
koje simuliranje, daj te čovjeku povišicu :D
Kako ono rasim rece, zapeo Pedja za stepenicu, pa pao.
Ka'e Raske: "Sabina je plakala, Fudo je plakao, Radeljas je plakao i ja sam isto plakao zbog svog malog brata. Pedja je moj mali brat"
...prototip primitivnog balkančerosa. umno i fizički.
Ne bi mu pravo...
Udrili na nejač sram hin bilo.
srbi se tucu medjusobno
ideš za Kanadu hahah