Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kazem ba delimustafic najopasnijih frajer ba bakirov igrac mozda cak mogu pomislit da je bakir njegov igrac
BiH upravljaju kriminalci,narod kao mutav šuti i trpi torturu kriminalaca.Narod BiH je imao šansu da izgradi normalnu državu u kojoj neće biti rob ali je ta šansa prokockana i BiH definitivno ne može biti država.
http://www.zurnal.info/novost/20185/kako-je-alija-delimustafic-znao-da-ce-za-mjesec-dana-biti-na-slobodi
Rješenje je potpisala sutkinja Adisa Zahiragić, inače supruga Jusufa Zahiragića, bivšeg ministra pravosuđa Kantona Sarajevo, kojeg je u novembru 1999.godine, zbog sumnjivih poslova smijenio i OHR.
Sutkinja Zahiragić bila je jedan od aktera i afere Bosnalijek. Mediji su, naime, izvještavali da je upravo ona ukinula pritvor i mjere zabrane Edinu i Amaru Arslanagiću, koj su tada bili osumnjičeni, a danas optuženi za višemilionski kriminal. Nakon što je Kantonalno tužilaštvo Sarajevo uložilo žalbe, sutkinja Zahiragić, pisali su mediji, danima nije željela dokumente proslijediti Vrhovnom sudu FBiH. Svi iz afere Bosnalijek i danas su na slobodi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba pohapsiti sve iz Kantonalnog Suda mora da i oni imaju oraha u dzepovima, druge logike nema, ili su ovi iz Tuzilastva toliko traljavi pa im svi slucajevi propadaju.