Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3 metra drva - 6 mjeseci bomba na kucu - puste te, dobijes popularnost i strahopostovanje od gradjana. Lopov ukrade kasu pomozi.ba, obija auta svaki dan, ulazi u stanove, rovi ko da je njegovo, krade bicikla i prodaje po 30KM i pustaju ga svaki dan.
Dosla Trojka na vlast - svanuo nam dan,sta sad kukate? AHHAHHAHAHAHAHAHH.
Nije kriva trojka vec zelena uhljebljena marva po sudu i tuzilastvu… treba to sve govnjibom motkom rastjerati
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako neko jos ima nekih dilema nek se ne zavarava.Pakujte kofere i put pod noge.BiH stvarno zasluzuje raspad
Nemoj tako,Sabina Cudic ima plan kako vratiti 50 000 mladih iz dijaspore.Obecala u predizbornoj kampanji,nije valjda da joj ne vjerujes?
jedi gowna majmune !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa vidjeli ste vi iz Tuzilastva da su slabi dokazi koje je prikupio MUP i trebali ste vratit im i zatrazit dopunu a ne blamirat se..
Po ovome ja shvatih da sad npr. dodju bombasi pa recimo, hipotetski kazem, bace bombe na kuce ovih sudija koje su odbile dati pritvor. I onda oni nece biti uhapseni . Kontam da ove sudije imaju ogromna d.a.m.u sto ovo uradise .
Ovo tužilaštvo je puno puno veći kancer za Bosnu od Dodika i Čovića.
🤮🤮🤮
Trojka...jednom rjecju receno.
Policija je baš smješna "er Tužilaštvo KS nije uložilo niti jedan dokaz da su oni počinili krivično djelo koje im se stavlja na teret."!?
Ovakvi im odgovaraju samo je pitanje u čijem će taboru biti
Jos jedan dokaz nesposobnosti policije.Hapsiti nevine ljude je isto krivicna djelo.Optuzitl nevinog covjeka je krivicna djelo.
Pa dosta dva tri dana da leze zbog bombe pustite ih 🤣🤣🤣
Kakva vlast
Ovo je udar na drzavu. Jel treba da pogine neko , pa da bude ozbiljno ??? Znaci bacat bombe postala normalno
Cekajte ljudi.Ako to oni zaista nisu uradili, zasto da ih se zatvori?Jer se radi o nadobudnom pedercicu, koji za tfagediju na tuzlanskoj Kapiji, kaze da je nebitan dogadjaj!!!???
ma bitno je nama da je rs dobila sankcije to sto je ovdje el dorado sa kojekakvim smrkovima osmicama i slicnim, nek komsiji umre krava, stara narodna
jel imate vi u sarajevu ikakvu svijest ili vam je sisha zamaglila um...pa dajte ljudi vi ste glavni grad izadjite na proteste promijenite nesto..nasi ostali gradovi su prazni zbog politike koja dolazi iz vaseg grada..probudite se vala vrijeme je davno bilo
Amaterizam.