Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čujte sad ovo. Dobio kaznu upravljanja vozilom 5 godina a treba ležati 14 i po. Sestra mu oslobođena zato što po zakonu ne možeš odgovarati za pomoć bratu. Svi optuženi za pomoć proglašeni krivim a oslobođeni, i još ćemo im iz budžeta platiti odštetu što su ležali ovo vrijeme u pritvoru. Sanjin Sefić oslobođen plaćanja troškova suđenja iako je kriv, i to će platiti budžetski obveznici. SJETITE SE OVOG KAD BUDETE GLASALI ZA SDA. VI OVO PODRŽAVATE STOKO!!!
Nisam SDA, al hajd mi samo na jedan isprsvan, argumentovan nacin objasni kako SDA, sta je s ostalima?
@pushkin SDA i SBB su vlast. Oni biraju ko će sjediti u Sudu i Tužilaštvu. Da je SDP na vlasti isto bi i za njih tvrdio, ali nije taj slučaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dalida zabrinuta, poznata je po tjeranju pravde i strogom kažnjavanju. Vidjeli smo u slučaju Memić.
Dalida Burzić se zabrinula.Smiješno.
Tuzilastvo nije trebalo odstupati od kvalifikacihe; ubistvo iz nehata, ili ubistvo bez predoumisljaja. Na tu optuzbu kalemiti optuzbu protiv bezbjednosti u saobracaju itd itd. Za svaku tacku optuznice, zahtjevati max kaznu. O pomagacima necu da diskutujem, jer mi se povraca na samu pomisao
Vi zabrinuti...sram vas bilo....
(R)evolucija. Ili i dalje budite kurbani i čekajte svoj red. SF SN
pisam sam se na pravosudje ove drzave
Šiptar ti kaže samo "Bessa" i to je to, papa Manet!
Snaga naroda, moj narode!!
SDA masinerija od policajaca, preko vjestaka pa do sudija! Ovo je cak i dobro zavrsilo ako uzmemo u obzir sta se desava sa ubistvom Dzenana Memica. Tamo je ipak veca riba u pitanju, Budnjo, direktni prijatelj Bakira i finansijer SDA, tako da moze jos 10 ljudi pobiti ali robijati nece. Sjeme vam se zatrlo!
65 km/h, je'l to procjena onog vještaka iz Beograda kojeg je odbrana angažovala? Šta on ima da traži ovdje, trebali su ga dovesti da vještači i granatu bačenu na Tuzlansku kapiju i Markale pa bi "istina" bila drukčija, onakva kakva odgovara Srbiji...Đukić bi bio oslobođen odgovornosti kao i Mladić/Karadžić, jer nisu oni bacili granate već "Muslimani", kako oni to kažu a vještak bi potvrdio...
Kako nema nigdje kamera u blizini koja pokriva taj dio ceste, a tu su importane, skola i americka ambasada, svasta
A i muzej je tu, al opet sam siguran da ima neka kamera od Amerikanaca koja pokriva sve ulaze s vanjskih strana
ovo je prvostepena presuda, moze tu jos svasta biti, sve do sposobnosti tuzilastva i advokata
Imena clanova vijeca!
Haj što ste zabrinuzi vi iz tužilaštva, ionako ste korumpitani, ali zabrinuto su obični ljudi, pješaci. uskoro ćete se moći tuživati samo između sebe kad svi napuste BiH.