Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbo ti ovu drzavu kada je ovo bio neki baja i postao milioner. Drzava za retardirane...
Pa Fahrudin Radoncic je umalo postao clan Predsjednistva ispred Bosnjaka. Doduse, izabrani Bakira I. nije puno bolji sto je i pokazao udruzivanjem sa crnogorcem. Ali narod ih bira i neka mu je ovako.
@ferhat_80 hos to reci da Kakir nece ukrast?
OVAKAV BI U TITOVO VREME TUCAO KAMEN I PRAVIO PRUGU.
ja sam tucao tvoju mamu @adismujcic
Kad ovako debilan lik nemilo krade godinama ja se pitam da slučajno ta pojava ne govori više o onima ODOZGOR koji mu to omogućiše nego o njemu ... ??? Pa kretena je sigurno netko morao VODIT kroz ovaj sav kriminal ( njegove intelektualne sposobnosti nisu na toj razini )... Dakke, proširit istragu na "savjetnike" i pohvatat svu zločinačku udrugu ... Samo se bojim da od toga nema ništa jer tragovi vode prema Poljinama ...!!!
Od 6 sluzbenika u sudnici Eso troje zaposlio ;)
pustite Esu ba ..vidi se da je sve po zakonu ... Nadam se da ce mu u Zenici isto biti po zakonu
čojk tužno izgleda
"Ja sam tog dana obavljao najnormalnije funkcije, ovaj jutarnje, zaljevao sam pesticidima polje iznad bukovice Kad se iznenada, na lijevoj strani sam u vidokrugu primjetio neki objekat nepoznat, koji je bio bljestav ustvari, mjenjo je boju ustvari, bio je zut zelenkaste boje povremeno..."
Pravda za Radeljaša !!! (Iz nevinih očiju isijava dobrota i naivnost)
...gori su od njega ovi što mu sude!!!
Zahiragićka mu sudi... to je ona što joj Vrhovni sud Federacije ukida presude zbog "zbog nepotpuno i nepravilno utvrđenog činjeničnog stanja,". Toliko o toj "sudinici".
Jadna je drzava gdje mesara postavljaju za predsjednika UO Zavoda zdravstvenog osiguranja KS. Slika i prilika naseg drustva.
Ovaj Zombi, je samo 1, iz ove BANDE koja mora da se POHAPSI : cc 10.000 Ratnih zlocinaca cc 10.000 Ratnih Profitera cc 10.000 Politicara-Brutalnih ratnih i poslije ratnih kriminalaca cc 10.000 direktora u javnim firmama i sluzbama-Brutalnih kriminalaca cc 1000 Popova i Hodza-Brutalnih zlocinaca i kriminalaca cc 100 Estradnih "Umjetnika"-ratnih i poslije ratnih zlocinaca cc 100.000 Naroda Brutalnih neradnika,koji zivi na racun Socijale,i redovno glasa za ove gore navede
"Tužilaštvo KS na ročištu: Esed Radeljaš već 10 godina ponavlja krivična djela!" - dopisite "mashallah" da ga ne ureknete...
a vidi ga jes sladak, awwww pustite ga halal mu bili milioni
Ma vidi mu se na faci da je lik magistar.
ovo treba samo zatuci, bez sudjenja.. i da nije nista kriv, vidi mu face, grihota ne ubiti..
"Tužilaštvo KS na ročištu: Esed Radeljaš već 10 godina ponavlja krivična djela" Jer ste mu vi to omogucili..
Treba im se zahvaliti. A onom svom sudiji Vladimirz Špoljariću odmah dati milion a ne vikendicu.
sto napadaju ovako fino i postenog cojka pa iz svake bore tog napacenog lica izbija postenje.