Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš zrači inteligencijom
jebes telegenciju bolje da je priglup a da dobro udara
da nije inteligentan nebi bio prvi koji je pobjegao iz sarajevskog zatvora. jos su gluplji ovi sto ti lajkuju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gledam slike... Da je frajer: jeste. Da li mu je glOva ovakva ili onakva: nebitno. Ali meni je vise bitno: "gospodin" ima frizuru, pocupane obrve, lijepo obrijan, primjeti mu se na kozi da uzima testosteron, a sto se znatno vidi na misicnoj masi. Ramena pricaju da uzima i Dianabol - odatle zasicenost vodom. I to zatvor?????????????????????????????????????????????? PEDIKIR, MANIKIR, MEJK UP, SPORT, Healthy Life? hahahah CIRKUS DRZAVA.
Moze u onu seriju Vikinzi :/
Ova drzava nema za lijecenje neduzne i bolesne dijece, stalno apeli u medijima, skuplja se novac na svakom koraku da bi se spasio neciji zivot, dok na drugoj strani drzava ima novca da godinama hrani krimanalce koji ce ponovo kad izadju u isti kriminal samo jos zesci i nabildaniji te ponovo postat teret drustva, zato to treba brzo i efikasno rijesiti za sva vremena.
tužilaštvo kao i obično troši novac nas poreznih obveznika na marginalca kojeg su trebali ubiti prilikom hapšenja i uštedjeti nam novac i poštedjeti nas ovih i vakvih glupih tekstova
Samo da znate ,robija je pravo teška
S trecom slikom osvaja!
uhvati, uslikaj, pusti
Izrazito lep čovek.. Bog ti da sve,a ti se posereš na to.. Neshvatljivo.
Stalno mu je mama govorila: sine Amele, tvoja ljepota i dobrota ce te skupo kostati u zivotu...i eto vidi sta ga snadje!
puj jbm ti ove kriminalce...cuj lik preko pika kupuje pancirke...pa ogranicenost na nivou!!!
Vid Sanđe vid mu kockaste gloove. 😉
HAMO VIDI MU GLAVEEE
bošnjačka zver... a mog'o je da budne pukovnik u islamskoj državi (i do sada da ima 7 žena i okote cca 29 komada friških muhamedanaca)
demokracija odvratna zidovska izmisljotina ovo je trebalo zavrsiti sa dva metra konopca
Kalifat-boy....
Ovom je metak medju oci najbolji lijek i kazna a taj metak fakturisati na porodicu da plati ko sto rade u Kini.