Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kume moj, NE MOZES, i to JAVNO reci da ti je neko nudio 2-3 miliona kaemova, ojra ili hurmi, i onda kao malo dijete reci: "Necu da kazem." Ili lazes, ili prikrivas korupciju i ne "boris se protiv SDA", kako velis, nego ih stitis. Pjevaj, tico.
HAPSI SDA JATAKE KOJI SU OPLJACKALI NAROD ZARAD KUPOVINE DELEGATA: Zasto sda jatak Novalic sada nije u pritvoru i zasto se ne hapsi sda jatak siva eminencija iz Zivinica koji se kriju iza sellama?
Ili ko mu je dao 2,3 miliona da promjeni odluku koju je čvrsto donio??????.... Nakon poziva u ambasadu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahah pa od koga je na kraju uzeo lovu? Možda bolje da to istražite? Kakvi licemjeri.
Ljiga 2 puta mijenjala stranku u 2 dana i moralise
HAPSI SDA JATAKE KOJI SU OPLJACKALI NAROD ZARAD KUPOVINE DELEGATA: Zasto sda jatak Novalic sada nije u pritvoru i zasto se ne hapsi sda jatak siva eminencija iz Zivinica koji se kriju iza sellama?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko kaže da prikriva krilvicno djelo. Sad će morati progovoriti pod pritiskom tuzilastva.
Ko li je?
Umjesto da istrazite od koga je uzeo novac da glasa, vi cete da istrazuje kao ko mu je nudio. Jeli vas to Sattler i Murpfy savjetuju kako naopako da radite uvazene sudija tuzilastva?
Prikrivanje krivicnog djela je krivicno djelo:) Neozbiljan si Kenane.
On je to rekao tek onako da sebi digne reiting. Kao da se milioni djele tek tako . Izgleda da je on previše štuje Mesija pa misi da milioni padaju sa neba .
Hapsiti i ove iz SDA, hapsiti i ove što pričaju da im je neko nudio novac, a nece da kažu ko su ti krimosi.
Treba mu neko reci da je prikrivanje krivicnog djela krivicno djelo. Naravno da i on moze biti procesuiran zbog ometanja istrage.
Ok ali kad zavrsite tu isttagu onda otvorite novu istragu kd koga je i koliko oara dobio da glasa za nametnutuvladu dali od stranaka trojke ili od neke ambasade a lovu je sigurno uzeo
Roditelji mu zavrsili u hitnoj, drzali ga zatvorenog do glasanja , i vidimo ko je najvise ponudio , toj se strani i priklonio!??
Da li je ovaj krupni lik sa slike procesuiran za napad?
Ovog debelog jvno izgađati jajima mućcima!
Izdajnik
Kupla ga Trojka i Ambasade
Na kraju ga Trojka Kupila to cijela Drzava zna
Ispitujte vi od koga je on uzeo da glasa za ovu Vladu