Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze bit da nece stici do tuziteljice
Meni, doista, već godinama ne ide u glavu kakvu to oni (LGBT populejšn), ustvari, pravdu žele ??? Ima l' neko ko bi mi konačno skinuo zavjesu sa očiju? Danke.
Ja mislim da je u ikoni problem 😂😂😂😂
mi smo zemlja hejtera tako da uopšte nije bitno šta hejta :)
Lezbejke mi nikad smetale nisu,al' pedere što ne mogu majko mila.
Fuj!!!
ima li zlocin iz mrznje premo hetero osobama? ja se dobrovoljna javljam da se to meni prijavljuje a da primam platu kao ova kontakt osoba za lgbt populaciju.
Gledaj sad ironije u komentarima. Ljudi se pitaju što će to, a svi redom prijete i prosipaju neku silu.
16 mjeseci a ubio covjeka i mi se borimo oko LGBT-a
@SEMSO_BONAPARTA po toj logici ne treba nikome ni suditi, samo ubicama.
@Hipoteza po toj logici treba pravedno suditi svima za zlocin koji je pocinjen! A ne jednoj pijanoj blesi izreci kaznu od 16 mj za ubistvo. Zar toliko vrijedi ljudski zivot!?