Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tužilaštvo KS hitno smijeniti i krivično goniti i to pod hitno. Porodica Memič je bila u pravu od početka
Ja mislim da je Tužilaštvo Kantona Sarajevo najsposobnije i najbolje u okruženju, i plasirano je ispred čak i zemalja u kojima vlada zakon i pravda, kakve su Meksiko, Zair, Saudijska Arabija, Gambija, Togo, Kolumbija, Filipini, da i ne nabarajam dalje. Dakle sve pohvale za Tužilaštvo KS, a koje ima i popriličan broj svojih uposlenika, bivših i sadašnjih , sve komšija do komšije Ziki Turkoviću. Ovo nam daje snagu i vjeru u pravnu državu Kanton Sarajevo, Tužioci KS prava raja
HAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH
Niko nije duzan da se javlja na telefon. Sluzbene obavjesti idu samo pismeno. Btw.
Niko nije duzan da se javlja na telefon. Sluzbene obavjesti idu samo pismeno. Btw.
Da ukoliko je privatni telefon. Ukoliko je sluzbeni telefon a što vecina posjeduje onda se situacija mijenja tj. mora se javit.
Pa zar Tužilaštvo nije trebalo istražiti slučaj do kraja i na profesionalan način. Onda ne bi ni došli u situaciju da im drugi istražiju
Tužilaštvo sprječava rad zakonskog nadzornog organa Skupštine KS. Naime, nadležno je u ime FBiH da podigne tužbu, ali ništa preko toga. OVdje je očito krivična sprega policije i tužilaštva u situaciji kad je komesar policije Ćosić upravo pravomoćno OSUĐEn radi nepsotojanja nadzora nad policijom. I nakon što tužilaštvo preuzme nadzor na skupštinom kantona jer je od istog dobilo OCJENU 0, sada treba valjda uhapsiti sve poslanike ?
Radi se o izuzetno teškom organizovanom krivičnom djelu u vezi sa ubistvom , nekada je radi ovog uletao SFOR, sada SIPA nije nadležna, glavni federalni tužilac mjesto da uzme predmet i rješava jer ga ne može prebaciti jednako korumpiranim tužilaštvima u Zenici, Bihaću Mostaru, sakrio se Ko Sadam Huesin u rupu i pokrio po glavi. JEl treba kakav bolji dokaz dokle nas je SDA dovela ??
Izac na ulice i smjenit sve al bukvalno... Ovde sve smrdi od glave do repa... Mogu te roknut, zatvorit sta god hoce...
Ma bio na sastanku pa zaboravio opet ukjucit. hahaha
kad Tužilaštvo KS i MUP KS dođu skupštinskom poslaniku na vrata i ponašaju se ovako, šta bi meni uradili običnom građaninu, sve je ovo otišlo u hendek.
dovoljno vidjeti okeric predsjednik i to je...a ona trandza tuziteljica treba je posrati
Izgleda da ovaj Okeric ima samo moralnu duznost svakog prvog da se potpise na po debelu platnu listu i ja vjerujem da mu je taj dan mobitel u funkciji
Treba uzimati pare koje su pokrali i kazniti za djela koja su uradili, a ne samo krivično goniti
a tuzilastvo nije moglo doci do istih zajkljucaka kao oni nego do totalno drugacijih
Poznat mi po naslovu: "Elvedin Okerić nije znao šta je zaključila komisija kojom je predsjedavao."
Koja je uloga Tužilaštva? Da štiti SDA mafijaše?