Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovoj Sda garnituri nema postena insana a sve nesto vjera dzamija selamanje dotakli smo i moralno dno...
Pa ne kaže Bakir džaba pred izbore:Ko ne glasa za SDA taj nije pravi musliman. Kod njega su "pravi muslimani",a nema ih ni za bajram u džamiji.
A gdje piše da je vlasnik firme premijer? Klix antiSDA portal zajedno sa svojim botovima koji nista drugo i ne znaju osim pisati bljuvotine na SDA. I ovo je push notifikacija?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
A sinoc Novalic prica o vjeri i Ramazanu.. To nema obraza grama, zalosno.
Da napišite i ko imenom i prezimenom vodi istragu. Bojim se samo da ga ne bude SDA kadar tužio... onda smo ga opet mi naHebali...
Opet ce sela izgurati SDOoo do pobjede uz pomoc jedno 50% ukradenih glasova...
Opet ce sela izgurati SDOoo do pobjede uz pomoc jedno 50% ukradenih glasova...
Nakupilo se toga dosta
Zna li neko zašto Pretis ne provodi nabavke u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama?
SDA mafija krade i pljačka napaceni narod zadnjih 30 godina!! Pokrali su mijarde maraka od donacija dok napaceni narod jedva sastavlja kraj krajem. Dobro je što sam odmah poslije rata pobjegao iz te propale i korumpirane zemlje. Ovce opet glasajte za te nacionalne stranke, oni nek se bogate a vi živite od 500 maraka! Pozdrav iz dijaspore :)
Po Fadilovoj priči on nema ni čarapa svojih aa firmi ima ne zna ni on sam koliko
Opet papak zatvorio krug mužnje novca....
#FadileOprosti
Hvala Bogu pa sam prvo upoznao Islam a tek kasnije muslimane 😶
Svojoj kceri firmu a nama privredni kriminal. Haha
Sve lopuze oko namjenske industrije. Cak i onaj Solakov advokat umocio debele prste. Komsic predao Kanton da bi zaposjeo Ministarstvo odbrane. On zajedno sa svojim savjetnicima iz Ministarstva, te direktorom Remontnog zavoda Hadzici, copka pomalo vec godinama.
@Mir2020 Scepo isto, instalirao se u luku u Crnoj G. i laganini...
Ja da isken budem svi ovi događaji što su se izdešavali, hvala Bogu, neće mi ni okrzunti - tj. ni meni u džep ni njima iz džepa. Ali mi je generalno žao što se na ovom komadu dunjaluka pljačka na sve strane i što sam ne mogu ništa da poduzmem.
Ma istrazujete vi moj k
Da bog sacuva sta rade s nas