Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odluka će biti - Mir! Mir! Miiir! Niko nije kriiiv!
Kriv je ko vam je ukrao te 4 trake ceste koje vam fale. Jeste li glasali za njih? Jeste? E pa onda... Ima dobre spage po pijaci. Mozes se objesit njom o banderu. Ili onog za koga glasas, pa onda sebe. Jer ces sutra izglasat istu takvu lopinu. I tako ukrug. Dok ne crknes.
Nije moguće da se ne zna ko čisti tu dionicu kad padne snijeg? To bi onda značilo da se teoretski mogu zateči istovremeno i kantonalne i federalne ekipe na čišćenju, u šta čisto sumnjam? Tačno se zna ko je za šta zadužen a ako se ne zna onda najbolje da se svi kolektivno poubijamo...A bit će da se "ne zna" pošto je pala mrtva glava pa se svi "peru"!
snijeg je pretjerao u padanju,a meteorolozi su prognozirali da ce ga biti mnogo manje,eto to je problem