Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djecije vakcine godinama skladiste po ostavama, i pomocnim prostorijama, hladnog lanca ocima vidjelo nije. Niko ni rijec. Pedijatrice hoce oci izvaditi kad pitas o sastavu, nus pojavama i skladistenju vakcine. Zabranili da se djeca privatno vakcinisu. Gdje je inspekcija da to provjeri i da se formira predmet. Ah, da to nije zanimljivo.
Kad sam vidio da djeca prime po par desetina ne znam tacno koliko vakcina nakon rođrnja,baš strašno!
Ma pustite vakcine i nemojte kojim slučajem nabaviti agregat, nego mijenjajte one zastave na svakih par kilometara to je investicija i to vas štiti od bijede i korone. Majku vam bolesnu.
Formirajte predmet o nesposobnoj vladi i ministrima koji su trebali a nisu nabavili vakcine! Narod umire a oni sviraju frulu! Sram da bude i tužilaštvo i one koju uzimaju novac koji nisu zaradili! ! ! ! ! ! ! !
Ako je ovo istina onda odgovorne treba iste sekunde uhapsiti i smjestiit u pritvor, te onda podici optuznicu kao da je isti izvrsio ubostvo 1.300 ljudi i da se po hitnom postupku presudi kaznom dugotrajnog zatvora tj. maksimalnom mogucom kaznom bez da se dozvoli razmatranje ikakvih olaksavajucih okolnosti.
Ma pustite vakcine i nemojte kojim slučajem nabaviti agregat, nego mijenjajte one zastave na svakih par kilometara to je investicija i to vas štiti od bijede i korone. Majku vam bolesnu.
Krize i ekonomija CINE cuda.FOOdil ima svog pandana u RS-u.Borba je ko ce vise zahebat, ukrast i prosiriti moc za NASTAVAK statusa quo.
"Formiranje predmeta" ne znači apsolutno ništa. Raspitajte se.
Vakcine su novotarija bijeli luk je zakon
Sreca da nije u federaciji,vec bi cetvorkini fanovi vikali da je i za to SDA kriva
SNSD ili SDA isti kurko.Dobro, ruku na srce SNSD ima skolovanijih osoba medju clanovima, a tu im SDA zaostaje.U svakom slucaju od iste matere su.
Pocrkali dabogda generacijo genicidasa ,treba vam otrov ubrizgavat .
Ja mislio Pederalno tuzilastvo...vidi rekoh ala su brzi ? :D Samo naprijed! Utvrditi odgovornost.
Sposobni strucnjaci iz BiH
pa RS je u BiH, jeli tako SDA polumozgu
A brate isto kao da je propalo 1 300 000 vakcina, pa ovo Srbija potroši za 15 min.