Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je umislila ova SADA banda, da sve što nije po njihovom automatski je kazneno djelo . . .? ? ? E neće moći " gospodo " . . .!!!
hahaha Gubite konce pa vam nije pravo? Daće Bog još Kasumovića...
Vidi ovog Fude jest se razmaho, pa nisi više na poziciji direktora carina i porezne uprave pa da uzimaš narod lopatom, stat će i tebi neko u kraj. Naće se neki pošten tužioc da sagleda sve činjenice i vidi o kakvom se čovjeku radi iako je dovoljno pogledati njegov CV ili imovinski karton i sve ti bude jasno.
Ma kod ovog autokrate i te kako ima prostora i posla za tužilaštvo i nadležne organe. Ne znam šta čekaju zašto se ne izuzima dokumentacija i detaljno analiziraju stvari. Nema kod nas je sve ovo usporeno a kad treba nekom demobilisanom borcu stati u kraj tu se odma stvori kordon policije.
Ma treba ići do kraja i spriječiti samovolju pojedinica. Ako postupajući nema hrabrosti donijeti odluku valjda će imati glavno tužioc pa ne mogu svi biti podobni. Ne može se tek tako donosit budžet, pa valjda ova država ima ove zakone koji nisu tu samo za sitnu buraniju a ovi što uzimaju milione oni mogu kako hoće.
Kakvu prošlost ima Kasumović i ne čudi što je tužilaštvo donijelo odluku o neprovođenju postupka, vjerovatno je neki od tužioca podoban ili pod pritiskom nije smio da podnese optužnicu. Nije mi jasno kako neko može pored očiju biti slijep i ne reagovati na sve podvale i poteze koje povlači trenutni gradonačelnik. Prvi put da se tako važna odluka koja se odnosi na budžet donosi bez saglasnosti vijeća i to po vlastitom nahođenju.
Pa grad Mostar ima isto stanovnika i budjet im je isti.Grad Mostar priopcuje:, budžet nije zasnovan na potrebama i interesima građana, već na krpljenju rupa i održavanju Mostara u životu.
Fuad Kasumovic je bio visokopozicionirani clan SDA, koliko ono 20+ godina?! Napustio SDA jer nije dobio sto je zelio od njih. I sad bivsi stranacki drugari koji su nekad bili u ljubavi, ratuju i jedni drugim podmecu. A ko su ovce u ovoj prici?
Kakva anarhija i zloupotreba polozaja seljacino neotesana covijek je sve uradio po zakonu.Ko je tebi kriv pa si glup a jedino sto trebas uraditi je procitati poslovnik o radu grada Zenice.Samo vi iz SDA ste toliki parmaci da je frapantno jedino to da ti sjedis u vijecu a da yebeni poslovnik nisi procitao da je neka normalna stranka na glavu bi iz nje izletio.Samo zayebano kad se papak koji lektiru u skoli nije procitao dohebe vlasti pa naleti na nekog skolovanog fakina.
@silent_bob jok eto ti si.Za ove spodobe sto sjede u vijecu grada je Nikola Tesla.Kako drugacije objasniti kada jedan covijek nazigu 30 ljudi kulturno da ni bismillah nisu proucili :) a sve po zakonu. Onda mozes misliti kako su ovi skolovani sto su vodili grad 20 god.?
Ovaj Pivic seljacic se dokopao funkcije i narodnih para pa umislio sebi da je neka velicina. Kad se samo opanak dokopa asfalta.
Fudo torbic. ovaj lopatom ih.
Udri Fudo, pozlatile ti se!
Pokvario im planove, oni vec bili rasporedili budzet svojim, majku li im balijsku
što plan do bugu trapn mi skopći što šumulari mi gore kopći...
i on se usutio... a poceo je na sav glas palamuditi...