Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan pritvoren, a ovakvi su nam apsolutno svi.
Da ih ima puno...pa sigurno ima... Ja cu uvijek vjerovati da ima postenih ljudi pa cak i medju politicarima
Juče izašlo da je jedan priznao krivicu, danas taj isti svjedok optužbe. Gospodine Stambolija, kapa do poda :D Tako se igra Game of Thrones :D
a šta je sa ovim A.B. vlasnikom firme?? dosad je prošao na Bog zna koliko tendera, čisto sumnjam da je zakonito, platio to isto mito sigurno svaki put i sad on slobodan, a ovi uhapšeni, kakva je to pravda?? Pa i on je od Grada Bihaća nalapao se para isto kao i oni.
M'umin istaknuti bosnjak
nista posebno se nece desiti kao sto se nije desilo ni kada su u hotelu tuzla uhvaceni na djelu midhat osmanovic mido i velid toric, skinuti sa tadasnjih pozicija i vraceni na stare poslove, mido u dom zdravlja lukavac a tora u srednju skolu da predaje djeci, et sistema.
valja to nahraniti....
...dajgle mu face,...y3be se Pupana :))))
Svaka cast za FUP i Tuzilastvo ,sad samo da sud odradi svoje nepristrasno..
toliko su postali sigurni u ono sto rade da novac od mita razmjenjuju po hodnicima opstina.a mi sjedimo bas nam lijepo
https://youtu.be/M66W2xG4wPQ
Jadna zena skim ce sada spavat
Savjetnik za mito i korupciju ! Odmah rastjerati 30 000 savjetnika u BiH, možeš mislit koja je to korupciona masa. Ako neko u osnovnoj školi redao samo dvice normalno kad uznapreduje do Predsjednika ko Bakir da mu za vladanje treba bar tuce savjetnika. Najnoviji je i SAVJETNIK ZA IFTARE !! na putu BiH prema EU.
ko general posle dobijene bitke a ne posle uzimanja mita, mito na "drzavne" plate koje redovno svakoga mjeseca dolaze u kucu. drzavo da mi je brat!!
Pitam se dal smo bas takve srece pa da se uvjek potrefi da odpad od covjeka dodze na takvu poziciju ili je ipak problem u narodu pa da nema veze ko bijo na poziciju, dok vidi priliku pocne hapati.
nema dovoljno dokaza to je neko snimio razgovore a stavili su glumca da preuzme lovu!!pravda za galijasevica! :P
Stambolija nije savjetnik nego načelnik službe. Toromanović je savjetnik. Adnan Tulić nije glasnogovornik nego tužilac...pa ti vjeruj medijima
Gledaj savjetnika kako se spasava i okrenu ledja haha, a posao mu dao :) U prevodu, nema jaranstva, samo interesi :)