Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I opet se proslavlja u inat budalama
@weaseI Istina mada molim boga kad nece bit nista mada je za 9 sasvim upravu
@weasel to onoga sto krade pjesme od Baje malog?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
i ko moze koga natjerati da nesto neslavi.
pravosuđe je palo na ispitu u trenutku kada nisu smjeli izdati naredbu za dovođenje Dodika na saslušanje. Čovjek rekao neću da dođem, a oni poslali još par poziva i odustali.
Zma Dodik ai tuzilastvo da mu pravno ne mogu nista. Znao je ti i Bakir ali nek se nesto desava pa da digne sebi rejting.. Praznik koji ce mnogo vise znaciti poslije Bakirovog nastupa. Do tad, sem sto je bio neradni dan, i nije se nista specijalno desavalo niti ga je ko posebno dozivljavavao.
pa sta da se radi,da se zarati opet jel?
OHR zabrinut
Ceka se zastara
Gdje je sad balija dubravko čampara da diže optužnice. Izdajnik balijski zna samo hapsiti i optuživati vjernike muslimane. Bandit!
Ima visoki predstavnik da kaže da je ovo prihvatljivo ili neprihvatljivo Bosanci, najstrpljiviji ljudi na svijetu, dok posrbljeni i pohrvaćeni filijala političari sluge beograda i zagreba ruše Bosnu i Hercegovinu svi šute
Tegeltija ga pusi slonu na tajlandu. Nema on vremena za komentare
tuzilastvo je nazalost pod kontrolom snsd-a i hdz-a, i zato sva ova desavanja i akcije koje se desavaju ...
ja sam za kraljevinu SHBS i da Kolinda bude prva kraljica ..ljepsa je i od Danske i od Engleske i od Holandske ...
Ako ne progovoris prvi put kad ti nesto zasmeta, svaki sledeci nemas pravo
Kako se na hrvatskom kaze: muz uhvatio ljubavnika u svaleraciji-Yebnik uhitio doyebnika u krovoyebstvu😂
Koga boli racku, nek svako slavi sta mu je ceif
Kako će komentarisati i provoditi odluke kad ja Predsejdnik Visokog i sudskog vjeća Tegeltija veliki prijatelj Dodika koji ga je i postavio. A taj Puk u Banjaluci je tradicinalni nasljednik vojske R,srpske kako kažu Ivanić i Duduk ( koja je izvršila genocid)