Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi ako ne odu u zatvor ovu drzavu treba izbrisat s lica zemlje.
MALINAR LAST SEEN ONLINE 25 YEARS AGO
osmica cuva ledja kriminalcima...nema teorije da neki od njih u zatvoru zavrsi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U zatvor ove ubice naroda !
Tužilaštvo nije institucija - to je istureni Čovićev punkt - u čijim krim radnjama učestvuje i Šćepo, Hadžiface i Klix.
Jestel ga namontirali vise
Divi faketa u haremu svaki put..
GENSEK = Generalni Sekretarijat
Zaboli stomak kada ove vidim, kada se pise o njima a pisat ce se dugo. Staviti im na teret stotine umrlih zbog njihovog kriminala, dodati jos likova na optuznicu, gdju Bently i ostale. Vidi ti samo kako se oni dotjeraju, ta vozila kojim dodju, taj stav. Kome je ovo normalno i ko ne vidi krivca u njima je pravi debilcina i licemjer. Krivica za nenabavku vakcina je dodatak ovom jadu....Tegeltija i stoka spava mirno!
davno sam napisao: UDRUZENI SMISLJENI ZLOCINACKI PODUHVAT G - Ganibegovic E - Edita N - Novalic SEK - Seka ????? Kakvi su ovo kriminalci, a narod umirao od njihovih ZLODJELA .....
Je li se tužilac stvarno Džermin zove?
Viber prepiske, misljenja tuzilaca, pretpostavke... Nigdje dokaza za ono sto tvrde. Gdje je dokaz za pranje novca? Gdje je dokaz za izvlacenje novca u privatni dzep? Koliko je ko dobio tog novca? Gdje je dokaz da su respiratori neispravni? Gdje su dokazi o cijeni respiratora? Mediji objavljuju svasta, isto kao i tuzilastvo, rekla kazala. A nigdje jos nismo vidjeli nijedan konkretan dokaz koji potkrepljuje bilo koju tacku optuznice.
Good bye SDA welcome mutinationalists SDP
Welcome SDP, kada bi se glasalo na Klixu i kod Senada Hadzifejzovica...
Moj narode pamet u glavu 2022
Seka je na celu svega pvog zmiju treba ganjat ako smiju
oni sh poceli prije 15 godina vrsiti krivicna djela,,,,SDA MAFIJA
No kako kod Nas biva ovi jos Gule drzavu I normalno obavljaju funkcije a ocigledno krivi, ne znas ko je gori vise od Biserke, Dodika, Bakira, seke, covica Fahrudina e zenljo otvori se progutaj Nas I kraj
E sad odgovor zašto Fikret? Zato što je Fikret Malina dobio do sada više federalnih poticaja nego što je maline pobrao. Prema tome Fikret nije mogao reći NE. Provjeriti i poticaje i sve vezano sa ovom pričom. Ništa nije slučajno.
eto kao Fadil se nešto pitao...zna se dobro čije maslo nije za Ramazana...
Privatna država vladajuće porodice i njihovih miljenika. U startu je odlučeno da se preko Fikreta Maline nabave respiratori bez specifikacije. Znači čovjek blizak vlasti preko poljoprivrednog gazdinstva uvozi respiratore pored brojnih firmi registrovanih za uvoz medicinske opreme. Fadil da odgovara za neodgovorno trošenje a Fikret za neovlašteni uvoz. Za razliku od prave države, ovo je paradržava, gdje može kako se kome hoće.
16. marta od koje tvrde da je "počelo izvršenje krivičnog djela optuženih"......Premijeru Novaliću je sporno što Fahrudin Solak "ima najbolji budžet u državi, a dato je da time upravlja Jelka"........"Ako Solak ne promijeni poslovnik, možemo se svi slikati", na šta Kalajdžić dodaje "Smijenit ćemo i njega".
odnosno Ganibegović je napisao da je "ograničen ko balkon, al vozi Tuarega", dok je Novalić rekao "On jadan i ne zna da ne odlučuje ništa. Mogu misliti šta Hrvati sad misle, opet glupi Bošnjak