Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj odred je bio samostalan kao i hiljade iz Srbije!😎
Tako je @Lale gator...Wehbijice i njaki odredi, se nikako ne razlikuju od cedomirskih udruzenja tokom rata...Dodushe, jedina im je razlika u bradama i Bogu...Eh, sad ciji je bog jaci, to je druga tema...NEMA RAZLIKE!
@lale, bice da je i to agresija mudzahedina na suverenu Bosnu!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čovjek je vojnički polomio kičmu u operacijama farz i uragan 95 kršćanskim teroristima, krivosavnim fundametalistima i crkvenim radikalistima sa Vozuće koji su prethodne dvije godine nemilosrdno gađali Tuzlu i Zavidoviće sa Ozrena, Vozuće i Majevice. Vlašinari nisu svjesni šta ih je bilo snašlo, sve okolo začepljeno, tako da su mnogi okončali ovozemaljski život poturanjem bombi pod sebe. Sakib Heroj!
Sakib ZLOČINAC
Onde gdje nije bilo odbrane klali su bosnjake to se danas vidi a gdje su nasi bili to se danas vidi.. i sad ti sude sto si branio toprak od srbije i hrvaske hoce da promjene tok rata agresorici
Ko god uzme jedan zivot kao da je ubio citav svijet...Ima krajnji sud i zna se u cijim je rukama a njegov je sud pravedan...Ko god da je uradio trunku zla vidjet Ce ga
Bakire javi se.. smece jedno, izdajnik si obicni. Koliko su ti platili da ovog borca ARBIH u zatvor smjestis?
Izjeb.... Se mame velimiru. Gdje su optuznice za opkoljeno Goražde,za sva ubistva djece i civila gradu? A ova bagra četnička je pobijena u borbama za razliku od onoga sto su đikani radili dalekometnom artiljerijom,snajperima ubijajuci nekoga ko nije na liniji niti je vojnik. Jebe....vam kolektivno majku cetnicku!
mora neko odgovarat za ta gofffna, .. ko ih dovede ebo sebi mater
Doveo ih Karadžić.
Za svaki ratni zločin treba da se odgovatra, tu nema dileme. "El-Mudžahidin" kao Crvene Berteke , Arkanovi Tigrovi, Uzicki korpus... je paravojna formacija. Koje vojno lice iz Srbije je dosada odgovaralo za djelovanje paravojnih jedinica i "dobrovoljaca" iz Srbije na teritoriji BiH?
Trebali su ih pocastiti bajaderama
Zašto u naslovu nije zbog ratnog zločina, da su pitanju Srbi i Hrvati bilo bi traži se 20 godina zatvora...to izaziva revolt...
Hasanagicu govno jedno smrdljivo!
hajde malo istražite koliko je boraca Armije BiH izvuklo živu glavu o obruču kojem su se našli nakon ofanzive Armije na Nevesinjsku opstinu. Preko 100 boraca u obruču je stradalo, ni jedan nije ostao živ, izuzev nekolicine koja se izvukla iz obruču. Je li i za to neko treba odgovarati?
Gdje su Feraget i Memic sad da je brane pizda vam materina
Jadnog tuzilasta! Da vam nije bilo Sakiba i herojske Armije BiH, danas bi radili ko konobari u velikoj srbiji ili velikoj hrvatskoj. Sramotno!
Deri ga maximalno
Deset godina? E zato neće bit bejha mater vam u usta.
ima Bosne i bit ce BOSNE!!!!! a ti svoju genocidnu u srbiji postavljaj
Bio,vidio,ucestvovao,ni jedan civil nije ubijen jer ih nije ni bilo,vozuca je bila prazna,a vojnici su legitiman vojni cilj,da je bilo suprotno,oni bi nas sve pobili.
a šta bi sa Zenicom, muzičkom školom, Džaferovićem? jesi li i tu učestvovao?