Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav terorizam ? o.O
Sva podrska na rijecima,al nemojte zamarati BH tuzilastvo sa nekim zahtjevima!
Allahu ponizi neprijatelje muslimana na čelu sa čamparom i drugim islamomrzcima.Amin.
Ne mogu da vjerujem, klix promijenio naslov na koji sam dao u komentar na pozitivno, ipak nekada kritiku prihvate, isti text naslov drugi komentar izbrisan ali ima ga na mom profilu ovo vezano za kamate, jer im je naslov bio negativan u odnosu na 5 drugih zemalja, a od 5 nabrojanih stvari bili smo bolji u 4 ali naslov ova peta stvar.....tako je Klix, kad pogrijesite ispravite, ali to je ono nase od 100 stavri 99 dobre a svi se ufate one 1 lose....mijenjajte mentalitet i dosta trovanja.... http://www.klix.ba/biznis/finansije/kamate-na-kratkorocne-kredite-preduzecima-u-bih-najnize-u-regionu/141127078#k_4909760 A naslov BIO "Najvece kamate u regionu na stambene kredite"
Tužilaštvo BiH pruža podršku akciji protiv terorizma u Austriji, a puštaju ratne zločince i kriminalce da slobodno hodaju i terorišu ovu ionako napaćenu zemlju. Mmc vam jbm!
Ma sta vi pruzate mamu li vam podmicenu. Imate vise rupa nego svajcarski sir i vi nasli nesto da pruzate. Bolje vam je radite posao kako treba dok narodu nije prevrnulo.
Pruzate podrske kriminalcima otvorenih ruku. Vrsite nagodbe po tamo nekim birtijama, sram vas bilo. Vi sebe nazivate tuzilastvom, vi ste grupa podmicenih papana. Poceci od cavke i kajmakovicke pa na dalje.