Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je izjavu dao, ko je je odlucivao, srbogenocidasi? Zasto nema imena tih koji daju deklaracije i odluke, STA SE TO TAJNO KUHA U SANU KUHINJI? I zasto ovaj clanak nije ostao na naslovnoj strani, vec samo pisete o or.gijama srpskih ratnih zlocnaca dana u Banja Luci?
Svaka cast tuziocima i sudijama koji su se usudili napraviti iskorak! Ovo ce pomoci da svi budu procesuirani, a ne samo \"sitna buranija\"!! Sve pred lice pravde, pa ako je kriv u zatvor!! v.d. glavnog tuzioca i tuziocima naklon do poda!!! Samo naprijed!!
DAJTE I NAPISITE tu listu tuzitelja koji su potpisali i slazu se ? DA VIDIMO ko izdaje BIH-u !
zar nije V.D. kuma Zlatka (Z)Lagumdzije?
Ocito da se ovdje radi O KOLEKTIVNOJ ZAVJERI IZDAJICA BIH-e, pocevsi od bivseg glavnog tuzioca milorada barasina, olega cavke i ostalih srbocet.nika koje je spiric postavio na kljucnim pozicijama. Kad citas clanke o ovome NIKADA nema imena, STO LI? Ko daje odluke, svaka cast Zeljku Komsicu, ovo je bila cista izdaja BiH-e agresorskoj i genocidnoj srbiji !
Ko je VD?
DODIK VIŠE NE LAJE NA BH TUŽILAŠTVO JER JE V.D. NJEGOV ČOVJEK