Komentari (291)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi debili vode ovu drzavu, pa dobro je da smo priznati ko drzava :D
to je realno strasno...SDA nikad nece dat da ova zemlja ide naprijed...steta sto SBB nije imao jos jaci rezultat na izborima da mogu vise vlasti upravljati
Pa neces jos dugo bit priznat jer ce ti uskoro raspad cijele situacije
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Fahro citavo vrijeme svoje kampanje spominje obracunavanje sa korupcijom pa je spominjao nekakav antikorupcioni cunami a njega prvog uhapsise :)
kupuje svjedoke u svoju korist? On nije čovjek kao i svi ostali? Nije, hvala Bogu, i baš zato se ne bi smio braniti sa slobode. Ako on to zaslužuje, onda pustimo sve “obične” i “neobične” ljude da se brane sa slobode! Pritisci na Sud i Tužilaštvo koji dolaze sa stranica Avaza su degutantni. No, pitanje je zbog čega tolika haranga, kada Radončić “nije” vlasnik Dnevnog avaza, nego njegova “bivša” supruga Azra Radončić. Taj odgovor će nam uskoro dati Finansijska policija…. U vrijeme pisanja ovog teksta Radončiću su pročitani transkripti presretnutih razgovora. Valjda ih je i Vidovićka dobro čula i iako joj je zadatak braniti klijenta, spletke (afera sutkinje Azre Miletić) i druge “propratne kriminalne pojave”, ona bi to trebala znati, zakonom su kažnjive.
HOĆEMO NOVE IZBORE, SA SDA I RADONČIĆEM NEMAMO ŠTA VIŠE TRAŽII, NOVE IZBORE HITNO
@Muni Vidis jarane s ovom izjavom samo potvrdjujes da si zaostao u razvoju...
Na zapadu se za veće zločine braniš sa slobode, ovo samo kod nas ima uhapsi pa pusti nakon mjesec dana radi manjka dokaza. Umjesto da optuže, presude, zatvore kriminalce oni nekim svojim smjerom idu, prvo zatvore, pa oslobode. Naopaka smo mi, ako se može reći "država".
Ako je brate kriv, neka i odgovara. Sta mislite kada bi dosli na vlast sposobni, mladi ljudi, neoptereceni nacionalizmom i proslocu, svi bi ovi zavrsili u zatvoru. Bas iz tih razloga, 20 godina se narod truje nacionalizmom, a nase pseudo vodje uzimaju pinku. Ako cemo postovati nacionalni kljuc, sada ili Doodo ili Sokol.
Predsjednica suda BiH Medžida KReso kaže da na njenom sudu postoji pravosudna mafija. SIPA a još manje Tužilaštvo BiH nije istražilo ove navode !! :)) MIslim da ne postoji sud gdje se ne bi izvršila istraga povodom izjave službenog lica, a MEdžida je službeno lice u Fahrinom slučaju !
http://www.avaz.ba/clanak/216596/analiza-montaza-radoncicu-noz-je-u-leda-drzavi Radi se o montazi, sasvim je ocito!!!!
Dakle očekujemo Fahru još dva dana u pritvoru a onda ide na slobodu !! Ili trideset dana na Bahame :)
Fahro pazi se zatvorskog ROKENROLA. Zna biti i zarazan !
ima li iko pametan u ovoj drzavi? sudeci po politicarima, nema. sudeci po komentarima, nema. nek vam je veliki manitou na pomoci, svima.
Ja predlazem da ga se objesi na Marijin Dvoru na onom drvecu blizu stare Tilave gdje je Pavelic vjesao nepocudne...
Zna li mi neko reci kada je Fahro postao zelena beretka? 1997 ili poslije?
..."uspješan bošnjački biznismen"...
bakire legendo nasa samo naprijed
raspad sistema
...e mogao bih sada spucati švarcvald tortu,jedno parče
Nema od toga nista
Pa dobro, ako ništa Fahro je održao predizborno obećanje. Tsunami promjena je krenuo!