Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pod hitno preispitati rad tužilaštva. Dodik je instalirao svoje tužioce koji imaju za cilj izjednacavati zločine. Ovo je prešlo svaku mjeru da zločinci sude žrtvu.
JA KAO BOSNJAK SE STIDIM RAMIZA I NJEGOVIH ZLOCINA NAD MALOM DJECOM A IVAJ ISPOD JE NEKI VEHABIJA STO MI KOPIRA NIK AL SAM SE ZAKLEO NACUGA
RAMIZE DREKOVICU ISKRENO ZELIM DA TI NEKI SRBIN BUDE CIMER U CUZI PA DA OPRAVDAS PREZIME
HOCU REC DA TE DOBRO PODERE A DA SE TI DERES KO JARAC DOK CUVAR NE DODJE
Znamo da nije krivi. Samo je branio sebe i sve oko sebe od terorističkih i separatističkih krvožednih koljačkih povampirenih kmetovskih AGRESORA!
Još jedan pokušaj jadnog i bestidnog agresora, što će se i dokazati.
@IzgubljeniKmet MRTVE TI HEBEM STA ME KOPIRAS VEHABIJESINO KUNEM SE NACUTE ZAPAMTITE LJUDI SASAM REKO NACUGA!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Više Alija imao generala za neriješeno nego Tito za pobjedu.