Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pronašli pola tone ili ti 500 kg narkotika i kućni pritvor. Onda se čude što mladi odlaze. Da su im našli 2 tone, e onda bi razmislili o pritvoru. Užas. U USA ne bi nikad vidjeli svjetlost dana, crkli bi u nekom jbnom zatvoru. Dukaz da je ovde razum nestao s ratom.
Da nam je bar njihova policija, pola ovih bandita ne bi zivo stiglo do zatvora
Joj druže samo ako mi se pruži prilika,ma kakvi pješke idem odavde ako treba,baš kad vidim ovakve članke čovjek se zapita treba li bježati .Raja ako imate priliku idite odavde
Droga i ubistva su ti za kućnog pritvora, to se zna. Ne daj Bože normalnom insanu struju da ne plati, mrtav čovjek.
A kad bi albanci obustavili proizvodnju možda bi ovi švercali farmerke a ne drogu, ali onda bi albanija bankrotirala...kako god okreneš ne valja.
Kućni pritvor je parapenalna mjera koja se izriče kao zamjena/supstitut kazni zatvora do 6 mjeseci, a ovi uhapšeni se terete za teža krivična djela.Ozbiljno se brinem za rad tužilaštva i zato što ovdje nema pravde!!
Kućni pritvor?!?Pa ovo je već cirkus i sprdanje sa narodom!
Znas li ti sta je pritvor?
ne das ljudima normalan posao normalne plate logicno da ce se baviti ilegalom da se prehrane
300kg droge hahahahahahahhaahah!!! sto prije napustiti ovu drzavu,jbm ti drzavu eto.
Kad ce biti predlozene mjere kucnig pritvora za podkovanog Tegeltiju?
Hahahah dobro sam ja neki dan piso zali boze specijalaca i njihovog truda, kad kod naseg tuzilastva vjecito neki nedostatak dokaza😂😂😂
Cuj kucni pritvor?!