Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SKANDALOZNO! ŠOKANTNO! ZLOČINAČKO TUŽILAŠTVO DIŽE OPTUŽNICU ZA 1 ČETNIKA U GRADU U KOJEM JE UBIJENO 3.000 BOŠNJAKA A ZA 30 UBIJENIH SRBA U KONJICI HAPSI 10 BORACA AR BiH!
01.06.1992 Klisa....Bijeli Botok,preko 700 ljudi ubijeno☝🏻☝🏻...da se ne zaboravi
@MiIoradlzetbegoni: Jbem li ti krsnu slavu.
Samo jedan!!?? Malo li je?? Pa tamo svaka druga kuća ima ratnog zločinca !
@MiIoradlzetbegoni krezavi pozdravio te babo iz krajine, kopile jedno.
Imal drugih vijesti o srbima ili su svi genocidaši??
Ima jedno zvorničko selo, zove se Klisa. Kada su Hajo Kapetan i Senad Mehdin Hodžić došli tu da organizuju otpor, nabili su ih s noge na nogu jer "zavađaju narod", obavjestili tzv. JNA kojoj su još i predali seosko oružje(ni to nisu htjeli dati Hajri i Senadu). Od kako su "JNA" i "komšije" ušle u Klisu, ništa se ne zna za 750 stanovnika, ne 75, već 750. Ali, teško ih je i žaliti.
tipicni bosnjacki sindrom. onaj ko preda oruzje moze biti siguran da mu je kraj blizu
Samo hapsi genocidaše.
Nažalost Zvornik sa okolinom je fasovo puno ali moralo se negdje izgleda podvuči zbog Srebrenice koja je još više fasovala.
@E_Blum: Zvornik je poslije Srebrenice najviše stradao u BIH.
Jarane Prijedor i Kozarac kao i Srebrenica!
Servi - pravoslavni ISIL
Kako to da su opetjadni i nevini srbi krivi.Ovaj zlikovac nije dao da nikom fali dlaka sa glave al za glavu nije garantovo nikom
treba tog maksimovića osuditi da čupa ambroziju 7 dana i to dnevno po dva sata pri temperaturi od +25C.
Srbin fasista . Fasisticka ideja nije ugasena .. i danas traje ☝️
@MiIoradlzetbegoni: Kao i Jasenovac. Samoodbrana. Preventivno eliminisanje neprijatelja. Taktički potez NDH.