Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj Klixa! "Uskoro opširnije"? o.O Pa de, kad budete imali to "opširnije" metnite na portal, a ne ovaj cirkus od "članka".
I dodajte u zagradu da je opširnija verzija 😁
Još ni jedan portal ovo nije objavio, ako bude tačna vijest onda Klix ima ekskluzivu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet udar na "nevine" srbe koji su samo branili svoja ognjišta.
Kad pročita naslov pomisli da svi bošnjaci rade po tužilaštvu i sudovima pa nemogu vjerovati svojim očima, kod pregleda natpisa na vratima u tim institucijama pa pomisli da nije neka šala. Ja lično smatram da je to farsa i skrivanje odgovornosti za nešto što samo po sebi dolazi, njihova nakana da urade..mislim na Tužioce pokazala je na slučaju paljena objekata i državnog udara na vrhovne objekte gdje su glavnog odgovornog zataškali na način da je ušao u koaliciju koja je baš danas potpisana.
Strasno sta su sve ovi srbi po Bosni cinili...
Sve ovo i još više treba vratiti nakaradnom i izdrkanom srpskom narodu......................SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svim srbima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
jaranu nema pravde ovdje niti moze biti nisam za nasilje al u svakom slucaju treba vratiti sve ono sto je on radio i to licno nemu i njegovim mnogi ce rec sto njegovim nisu oni krivi e pa postavite isto pitanje za one porodice koje je on zlostavljao i radio zvjerska djela besa besa sto bi nasi rekli
pozurite da podignete jos koju optuznicu protiv srba jer vam vreme istice, necete jos dugo a posle ce Mile da vam objasni koja cipela na koju nogu ide..spremte se spremte
Super, jedan manje, nakon 20 godina. Ostaje ih jos samo oko 10.000 na slobodi po zvanicnim podacima.
Poštujem i pitam se da li će ikada u Sarajevu svanuti dan za udarnom vijećšu kako je podignuta optužnica protiv ratnih i inih profitera i onih koji opljačkaše ovu zemlju.
ovo je samo još jedan dokaz da tužilaštvo štiti genocidaše,u Brćkom je počinjen genocid i optužnica treba da tretira više hiljada ubijenih Bošnjaka i Hrvata!
brcko,bijeljina,bratunac,srebrenica,foca,visegrad,rogatica,prijedor,kozarac preduga je lista!!!!
Jel baš u Brćkom? :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A sta cemo sa ovim danasnjim kriminalcima?
To će da se apsi za dvaes godina!
Ocigledno, to nece nikad da se apsi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da je doživjeti da se podignu optužnice za 'druge' i 'treće' zločine.
za sve zlocine
Hvala na korekciji Ogledalce, to je poanta, ljepše rečena.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)