Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemal' 2 mjeseca je prošlo od te izjave. To se trebalo uraditi isti ili naredni dan. Ambasadora jedne zemlje da izjavi ovako nešto (bez ikakvih dokaza) treba krivično goniti.
Ako ne bude mogao obezbijediti dokaze obavezno ga tužiti za klevetu i zloupotrebu položaja.
Ovaj je samo za jedan kratki udarac .E sad čime , zavisi koji alat je pri ruci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I moj narod ovakvim pogancerima platu daje hljeb mu se zgadio
Svaka čast za FUP.
Pa u pravu je. RS je teroristicki entitet.
To je sve u odgovornisti Konakovića.
Ja ne znam sta cekaju s tim. Bez dokaza treba da bude krivicno gonjen i smijenjen.
To je kad uzp I genocidasima das polozaj
Dusmanskog bijednika poslije saslusanja sudski goniti za klevetu jednog cijelog naroda koji kroz porez jednim dijelom izdvaja za placu ovog parazita. To bi trebalo biti primjer svima koji uriniraju po tanjiru iz kojeg svakodnevno jedu! Fuj na ljudski otpad bez grama morala! 🤮
Uhapsiti gofno lažljivo.
Šta je sa slučajom helezovi magični kampovi koji se mal pojave a mal ih nema u okolini rogatice. Nećemo valjda svakog pitati danas, štasono pričo, kad smo dosegli nivo apsolutne slobode govora
Tužba TUŽBAAAAA
Vujićevu priču su pričali svi UZP-ovci i znamo gdje sada borave. Treba i njega pridružiti uz njih.
U 3 PM poslati…
Odličmo za Tužilaštvo i odlično za MUP. Ovo se otelo pa laje ko šta hoće.
Pa ovi iz rsa teroriziraju bih gradjane već 30 godina. Ako u bih ima terora onda je to u samoj jednoj administrativnoj jedinici koju zovu rs.
Sad će čedalji koji su najveći teroristi na balkanu početi da krv pljuju
U ćuzu ga treba za takve laži.
Gledaj krmeće face....