Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosto nebi bilo realno da se Naser izruci srbiji. Ovo je sve politicka hajka, pred obiljezavanje genodica, itd, itd. Izrucenje bi dodalo ulje na vatru, i ovako su odnosi loshi.
@Bosna.Bošnjaci BPNP Sta ti se ne svidja u ovom postu, hladna psihopato? Sta mi vazda rokas te minuse koji ti je djavo?
NE VOLIM VRUCU PIVU, HLADAN KROMPIR I CECU.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ne pali ovo genocidasima nisu im ovo 90-te..Heroj ce biti slobodan jer nemaju dokaze, isto kao i za Generala Divjaka, Ganica..
posteno
AKO JE DA SE SUDE IMA IH PO BEOGRADU I PO SRBIJI VISE OD 20 HILJADA UBICA STO SU UBIJALI DJECU PO BOSNI HRVATSKOJ I KOSOVA A NE LJUDI STO SU BRANILI SVOJ PRAG
sta realno kako realno naser oric mora u bosnu i nikako politicari da ga ne predaju u srbiju ako ovu gresku naprave pa ga naruce srbiji bosna kad tad ce imati problema nikako ni po koju cijenu komandant da se vrati u bosnu pa ako ima nesto da ga osude neka ga osude ali ko ce da ga osudi osudice ga alah
Imaju oni ljigavu politiku a mi samo uzvraćamo. Vučić je htjeo doći u Srebrenicu 11. jula. Nije kulturno da kažemo nemože. Naštimali smo hapšenje Orića koji će pravo iz Švicarske u Srebrenicu, tako da mjesta u saffu neće biti za Vučića. Vučić samo misli da je pametan, a to vam je jedna gluperda na koju je spalo da prizna Kosovo, klima glavom o rezoluciji za genocid i ogradi smrdiju zidom. Ne voli muslimane (pravi četo), ali mora prodati arapima dio beograda, a Ćazimu Dedinje. A on ti je veliki demagog i veliki srbin, vraća pravo prve bračne noći u smrdiju. Sada će da psuju majku, ovo ono, ali čovjek psuje kada nema argumenata.
Nasera, kriminalca i zlocinca treba po svaku cijenu izruciti. Isto kako su se neki srbi dicili sa arkanom tako se i takozvani "bosnjaci" dice sa kriminalcem naserom. dvojica najvecih kriminalaca u regionu. jos im hvali glavas sa hrvatske strane. sve lopove i kriminalce treba u prdekanu
Nema srbija nista sa Oricem sve je u nadleznosti pravosudja BIH.Srbija samo sere i sere e pa dosta vise.
@Kuca ... sto drug pricas sam sa sobom ?
Jeli moguce oni samo traze ....pa zar nemaju pravenorme sa kojima to mogu da rijese, djelije mi ovo,ko nekakva mala molbica...sramota ako Oric tamo zavrsi kod cetalja, trebali bi se svi iz BiH...tuzilastva sa njima i zuco Bakir (SDA) kolektivno da se spale ili da izvrse Japanski harakyri...!
Neka su klix četnici zabranili komentare o četnicima iz Doboja :)))))))))))))) kolko moraš biti glup da ostaviš pratiti ovaj portal.
bojkot svega sto dolazi iz srbije bosanci i hercegovci pozvani ste na to i valjda ste svjesni
Daj da zavrsimo to vise jednom za sva vremena,nas ili njihov nestanak meni oboje odgovara.
@kuranzio zarobljenike , zene , djecu , starce, pobili ste i hvalite se time :) blago si ga vama na pameti
ja mislim da bi ovdje posla trebalo da ima sipa previse je ovih prijetnji klanjem i ubijanjem znam ja da su isprazne to prijetnje, ali djavo nit ore nit kopa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma srbija mlati praznu slamu i cao. Vazda s njima neki problemi, nikad hajra da se krene unaprijed.