Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ovu instituciju treba narod da placa sms ovima kao i bolesnu djecu ! a ne sa budzeta!
Klasika, zar se neko nadao da ce mu nesto uradit, haha. Sve je korumpirano
ukradu 500 miliona i krivi su samo sto nisu krali po rednim brojevima novcanice, dobiju uslov il plate godinu dana robije i to je cisto. Hocu reci ne moze im se vise suditi za tih 500 miliona... klasicna hobotnica, oligariha i monarhija!
Lika oslobodili od miliona pokradenih al zato ce mu suduti jer je kupio skup poklon 😄😄😄😄😄 Narode tko ovdje ostane IQ mu je manji od trenutne vanjsje temperature.
Tužilaštvo BiH, a i kantonalna tužilaštva su postala rekreacija, zabava za narod......Nešto kao sportski ribolov - uhvati, uslikaj, pusti !
Ako je imao rezultate, neka je prekoracio srestva, ali, tuzilastvo osim Turkovića i drugara nema neke rezultate.
Jelde, nema elemenata ??
Goran je veliki Srbin, to se zna a i predsjednik VSTV je Srbin i to Dodikov covjek 120% i tako se to kotrlja i kotrlja i nikom nista, narod ko' ovce a pliticari puni ko' tankeri!
prevara stoljeća. Vodi se disciplinski da bi te oslobodili u krivičnom. Samo je pitanje, o kakvoj "odluci suda" u disciplinskom postupku pričaju...
hahaha pa prvo krenuti od suda i tuzilastva sva mafija je tu , riba smrdi od glave ...
Tu je stela ko nebo
pa pustite ga odmah, mamu vam hebem snsd-ovsku, sda-ovsku, sbb-ovsku, sdp-ovsku
Šokiran sam!!!
obustavit ce sve.. i vratit ga na radno mjesto..
ma bjezi tamo , komedija bruka i sramota od ljudi koji tu rade