Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ispitati diplome svim direktorima ministrima i kurv.ma...pa onda ispitati diplome svima iz njihovih familija koje su uhljebili...
Najbolje diplome su one iz Širokog
Hajde svratite malo i do mip-a zdk,vispki funkcioner ima sumnjivu diplomu i brisan prijeratni staž iz jna.
A i VI po sudovima ste mi sumnjivi !!!
A ko ce provjeriti vase? 😒
Odmah po istom obrascu ispitati diplomu prof SAMIRA ARNAUTOVICA, visestrukog plagijatora uglednih filozofa, i destruktora mladih zivota. Otkaz i suspenzija za sve PREVARANTE ma kako se zvali i tko oni bili.
Jah,eto završiće na birou...ma dajte ljudi budimo ozbiljni.
Dokle je to došlo? Javnost valjda ima pravo znati?
Glup sam ko tocak
Svaka cast,Suspendija i penzija tu je negdje!
Kaze jedan reper ,,kada popucaju veze,tada popucace prsti"...Kako SDA i SNSD saradjuju.Magistar preko noci.Eeee frka je kada se zainate jedni drugima tada dolazi do ovakvih ili slicnih ,,nesporazuma".
Sami da istina ispliva pa da dosta njih odstupi sa pozicije do zatvora na god dvije.
sve je to kupljeno
Nesposobnjakovici