Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ne kontrolisu sud i tuzilastvo davno bi bili uhapseni
@Dobitak dodik je u pravu kad kaze da bakir kontrolise drzavni sud samo papak nece da kaze da on kontrolise tuzilastvo tako da ni jedan nece biti uhapsen
ujutro uhapšeni, do đžume puštani, gospođžos
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Mi iz SDA smatramo da dok god u tužilaštvima konce vuku Hasan Pleh , Mirsad Ćeman i bivša higijeničarka Seada Palavrić nikakva optužnica se neće podići niti protiv jednog SDAovca a najmanje protiv milog nam predsjednika Izetbegovića a nećemo dati ni našeg koalicionog partnera Milorada Dodika.
@AsimSarajlic MD se ne brine dok je tu Tegeltija, DČ je na sigurnom zbog Gordane Tadić...trojka na sigurnom! Stranci vide napredak BIH, znači ništa od prava i pravde i dalje!
pitanje: zašto isključivo glup komentar mora biti TOP? p.s. poruka tužilaštva: srbi imaju legitimno pravo da ubijaju, siluju, progone, pale, žare, ...... da počine genocid i ako neko slučajno se drzne da sudom traži pravdu , mora znati da će biti procesuiran!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Bakir Izetbegović je takav potez pokušao opravdati tvrdnjama da je supruzi dao službeni automobil kako bi je zaštitio. Samo nekoliko mjeseci poslije demantovala ga je Sebija Izetbegović izjavom"
A gdje Scepan,Lagumdija,Spiric i mnogi drugi....
Kad pitaš Tužilaštvo i Sudstvo o predmetima vezanim za političare, uvjek je odgovor da je predmet u RADU !!! Najvažaniji faktor u svakom pravnom sistemu je VRIJEME (razmno vrijeme godinu - dvije)!!! Ako toga nema onda je sve promašeno !!!
O jarane jarane sve ce biti karane karacemo ja i jaran kad postanem popularan
Oni su dva jarana
Ti predmeti će se vući po sudu dok ne nastupi zastara predmeta. Onda će reci: eto mi smo sve uradili ali je nastupila zastara predmeta.
Na kraju će biti kao i u slučaju Čović jer nije optužnica podignuta na valjan način!!!
MA POLAHKO , SAMO POHITITE SA /navodni pokušaj ubistva ministra sigurnosti BiH Dragana Mektića./
''Ćemani, Plehovi i Palavričke'' su svud oko nas, na svim poljima političkog, društvenog, javnog života ali to je produkt kastinske politike koju vodi bez odgovornosti za Narod i zemlju ''leader'' , ''riđobradi-prvorođeni'' koja se vodi na minderima, halkama i na ostacima politike iz ''tabačkog mesdžida''
''Ćemani, Plehovi i Palavričke'' su svud oko nas, na svim poljima političkog, društvenog, javnog života ali to je produkt kastinske politike koju vodi bez odgovornosti za Narod i zemlju ''leader'' , ''riđobradi-prvorođeni'' koja se vodi na minderima, halkama i na ostacima politike iz ''tabačkog mesdžida''
njihovi uhljebi sjede unutra kaco ce neko misliti da ih uhapse
Dobrovoljno se javljam da budem dio udarnog tima, kada dođe do hapšenja. Besplatno naravno 😉
takav mi treba da iscjepa drva ............... !
I raditi će do vjeka ......................... ono , dok neko ne kaže : hajo raja doš burek !..
I tako do zastare krivicnog djela...
dzabe serete nikad necete te kriminalce tuziti i u zatvor strpati i ako to ikad bude oni ce vec prije toga da budu u monacu puni para i sa drugim identitetom.