Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je samo jedan mali doliv koju je potreban sudstvu za presudu. Krmak je i na crnoj listi.
JEDINA ZIVOTINJA KOJA JE NA CRNOJ LISTI JE KRMAK DODIK
MRS U PM I JEDAN I DRUGI... TROSITE NOVCE I ZABAVLJATE OVCE SVOJIM IGRAMA... MRS SVI IZ OVE LIJEPE ZEMLJE BOSNA BOSANCIMA NIKAD ALI BAS NIKAD bosnjacima srbima i hrvatima - PA KOJI SU TO MAJMUNI COVJEKU SE ZGADI ZIVOT...
daj ba ko bira ove slike ,vidi mu face aaaaa hahhahaha
Sad ce izbori,jos malo...sve ce se svesti na to,politicka prepucavanja,ko je veci musliman,srbin,hrvat,ko je ugrozen,kojim se jezikom treba pricati...Pa narode dragi,kako vam nisu dosadili,25 godina nam mozak ispiru nacionalizmom,a sto je zivot gori nego u Ruandi,zaboli ih...Ako pobijedi SDA naredne izbore,nema smisla vise ostati ovdje,meni se zivi kao covjek a ne ko hajvan
Znaci, jos jedna predstava za glasace je izrezirana
svaki od njih isto misli ...
po kratkom postupku
je li ovo predizborna kampanja krenula
Nemože ti niko ništa-jači si od sudbine ! Ili možda nisi...
Kad je Bakro zvao Mileta na privatni mobilni broj i plako da ga ovaj podrzi, oko akciza ono kino, (za nas laike, po dzepu, a za Bakirića, milioni sa strane ;) ) kad ga je Mile hladno odbio i to javno prozvo kako ga je ovaj zvao na mobitel i molio, doceko Bakro dan , kad je uz sladokusni vrhunac svrsavajuci, sastavljao ovo pisamce, ciju cemo cijenu platiti opet dragi moj(a) koji ovo citias ti i ja...
jos jedna kriza od koje nema nista.i budala zna da ce biti kako velike sile odluce.
i šta ćemo sada? Hoće li otići policija i uhapsiti Dodika? Bakire, ako si tako jak, daj nalog da se Dodik uhapsi i da mu se sudi zbog izjava koje je dao. Uh, zaboravio sam, vas dvojica ste u istoj igri zvanoj svak u svoje stado i bleji iz svoga stada dok mi uzimamo milijarde.
Predpostavljam da ce Milorad obecati Bakiru da ce pokusati da ubijedi Covica da da saglasnost za ulazak u transportnu zajednicu jer navadno dogovor nije potpisan zbog opstrukcija Covica sve u cilju da Bakir ponisti optuznicu, naravno kada se to desi Bakir ce ipak popusit kao i obicno i Dodiku i Covicu.
Baja zayebo te i Finci ima duplo vise komentara😂😂😂
Al se ovi ko fol svadaju i tuzakaju HAHAHAHA majko mila politicara i k....
Predizborne igre su počele. Dizanje tenzija, a sve u cilju da mi glasamo za naše jer će i oni za njihove, majku ih njihovu četničku, ustašku, balijsku, hahaha. Koja maskerada.
Opet Bake i Dodo prosipaju šupljare i bezveze lože narod, dok se pod tepih guraju ekonomski problemi i pokušavaju progurati akcize i ostalo.