Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema zaje3avanja s državom, iskihaćete pasjaluke.
@1276 Dolijačeš ti samo polako.
@gooUser1616621276 Vec si prijavljen. Spremi cetkicu i pazi da ne ispustis sapun u zatvoru.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sretno u primjeni! Riješite nas nemoralnih osoba, negatora, civilizacijskog smeća!
Uuu sto ce ti pokucati na vrata jadan ne bio 😂
vlahudija koja god je zedna krvi i genocida trpat u logore 5 godina na rehabilitaciju za odvikavanje od genocidnog nagona,
Prosta stvar:kada se usvoje izmjene zakona o genocidu na nizim nivoima,ko god bude lajao iz pc,cim dodje na posao u KS,hapsiti i pravac ćuza..
Ide sipa kuca na vrata poznatim negatorima.Rekao sam ja davno.Sad slobodni umjetnici vracajte film poznatih negatora ima na youtube materijala za murije za jedno hiljadu godina.Tuzioci na posao odmah.
protiv koga su formirali na prvom mjestu mora biti dodik i sav politicki vrh iz rs-a i njih odmah treba zatvoriti a ne formirati predmete protiv obicnih gradjana ako negiraju rade po nalogu politicarq i vlasti. kao ona stara kazw riba smrdi od glave od vrha pa tako i kod vlasti vlast smrdi od veha odnosno od glavnih
dokle su ovo teme, a ne ekonomija i progres, drago mi je da nisam vise tu. prokleto sve
Dajte zakon da se kazni onaj ko online vrijedja i potice vjersku i nacionalnu mrznju.
Zacepili su velikom vozdu usta i ne moze da svojim poganim jezikom siri lazi i posipa sol na rane ozaloscenim porodicama, pa je postao nervozan. Ismijavao Inzka sve godine, a ko se zadnji smije, najsladje se smije.
Obaveza je obznaniti ljudima neke stvari. Ako neki Bosnjak glorifikuje osudjenika za ratni zlocin iz reda Bosnjaka, on moze dopasti zatvora -jer je mislio da to nije krivicno djelo. Stvari ne bi trebale ici prebrzo. Duznost je gradjanima objasniti stvari zbog kojih mogu biti krivicno gonjeni.
Zakoni koji zabranjuju negiranje genocida i ratnih zlocina su, u svojoj osnovi, pozitivni. U zavisnosti od politickih i pravnih prilika u nekoj zemlji, ti zakoni mogu ometati rad sudskih organa i napraviti velike probleme funkcionalnosti drzave. Trebalo se dati vremena, da se vlasti BiH pripreme za sprovedbu izmjene zakona.
Kad prije! Neobjavljeni zakon ne obvezuje! Kakva proročanska intuicija podnositelja tužbi! Odoše respiratori niz vodu...
Samo mastajte.
Bosna i Hercegovina postat će ozbiljna država kroz neki period a to će smetati mnogima u regionu.
Mi taj period dočekati nećemo haahhha, kako vas je lako naloziti glupani
jel se ti drogiras?
ajde da vidimo ko ce sad negirat genocid,da vam sipa odmah pred kucu dodje
Ispa krsenje tog zakona vece nego da dilas heroin, cuj sipa ce ti doci, kakvo si ti tele
Piši propala stvar. Bosna iz tri dijela više nikad neće biti cijela.
Ne postoji bosna, ebala te ona
samo ostro