Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao mi što gone Wu Xiaopinga. Dobar čovjek, merhametlija, vazda uz raju stajao...
LOL!!
samo hapsite sve koji su ubijali civile, zarobljenike, djecu... nema to nacije ni vjere.
a dajte presude ? gdje je taj podatak ?
Konacan odgovoe je B ispunjavanje norme.. da je pravna nasi bi najvisi funkcioneri vec pjevali u zenicu kada pođem ja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tuzilastvo od 1995 nije nikome oduzelo nelegalno stecenu imovinu smjehoba
Sta se u zadnjih mjesec dana dizu ovoliko optuznice?
Pravo mi se nena nasikirala. Prvo Azrica , dusa nasa , juce, pa onda gazije konjicke i vitezovi. Sad jopet ovo. Na kraju ce biti svi jednako krivi i svi jednako zrtve. Pa dokalen vise ?! Allahu dragi sanidji odozgora i pobrkaj him ove neprade ogromanjske.
Fali za nagrade i bonuse :D:D I svih 9 ce pasti u januaru odmah :)
Bice ovo jako interesantno sudjenje! Tomo je bio visoki funkcioner MUP-a RS gledao sam mnogo emisija gde je on gostovao.Mnogo je pricao o Srebrenici a zadnje vrijeme su varnice isle u pravcu Kovac-Metkic.Ovo je vjerovatno Metkic pogurao...Ali ok.Ima sud i neka svako dokazuje svoju nevinost!!!
efendija iz Rudog nasao cenera na putu do dzamije
A niste vala ni danas morali raditi .... Tolerirali smo vas 364 dana pa bi i ovaj jedan nekako preživjeli ...???
Ma to je cisto ispunjavanje norme! Dobro su prosli i Alija i armija,a sada se igraju ''sudjenja'',cak ''pronalaze''i zrtve druga dva naroda.
Mijodraga?????????? Imate li vi lektora u redakciji ili samo priučene pajsere??????? :-)
Norma.
Šminka zvana Tužilaštvo.
norma norma norma .... moze s e pretpostaviti i ko je dao normu i odakle dolazi .... stvarno mislim da sudovi treba da rade svoj posao odnosno pravosudje kompletno, mrzim i nepravdu i pokusaje stalne RELATIVIZACIJE ZLOCINA jer s enekom digoracku pa ucjenjuje pravosudje jer ne tuzi eto neke druge samo njih pa sada da im se dodvore rade sta oni hoce ... to je pogubno ... KARAKTER RATA: MEDJUNARODNI ORUZANI SUKOB .. sada imamo pokusaje izmisljanja zlocina,
sa druge strane neka na si ne opterecuju za optuznicama koje sluze samo za dizanje tenzija .... i dnevno politicko potkusurivanje ...
Pucanje brojki...statistike radi!
neko nagazio...pa vade iz ladice ko more da bude koletaralna steta
jok vala čistačica brisala prašinu po ladicama ....
vazda cistacice krive...elem to nemerem biti ja :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)