Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriminalci, narco šefovi I političati ga dočekuju otvorenim rukama. Pade Dijana ali tu je Milanko da to sve sredi I nastavi tok para, droge, korupcije, loših presuda Itd,Itd.
ovo je sekularna drzvava jer nikada da Bosnjak bude glavni tuzilac, ministar pravde, finansija...vec evo Bosnjacima izbjeglice, poljoprivreda nek kopaju a hrvati i srbi nek uredjuju drzavu ?
Nikada glavi tuzilac i ministar pravde Bosnjak? Sto?
Zbog toga što smo mi Većina i non stop trebamo ugadzati manjini jer se oni svemu pitaju, zbog toga što nemamo državu i decenijama su nas kršćani držali pod svojom šakom
Ode jedan zaštitnik kriminalaca, dodje drugi! Bosna i Hercegovina
Vidi Milenka molim te, slika govori vise od 1000 rijeci...seoska varalica - prototip.
Tako je govorio i tegeltija..hajde povjeruj da srbin nije talđija..teško
Glavni tuzilac je forme radi i nista neradi,pazi u drzavi gdje je sistem korupcija,kriminal,nepotizam....znaci da je dio tog sistema
Znaci da Amerikanci nisu sklinili Dijanu K. i danas bi ta zena dila tu cak mozda i 'glava" ovog tijela ....TOLIKO O TOME KOLIKO NAS JE SDA cuvala i nas i drzavu a vjerovatno i ovi drugi su isti... SDA samo tenderi i pare....
Ljudi sve je to smijesno, ovo nisu dostojne osobe za te funkcije...tuzilac ili sudija, to mora biti covjek koji rodjenoj materi ne bi oprostio, nepotkupljiv i sa mudima.
Samo ne, ovaj sa slike.
Kaže vrši se pritisak na njih a ako radiš kako treba /pošteno čega se bojiš. Nemoj da bude poslije mandata da si kao Tegeltija. U fotelji jedna a poslije fotelje druga priča.
ma nije uopste vazno koje nacije, bitno da dobro i posteno radi svoj posao. A gludaj njuske kod ovog, ovakvi to nisu sigurno.
Vele Seid nije prošao prag, vjerovatno zato što ga jebbe ime. Ne zove se Miloš ili Anto...To bi po Šmitovima uskoro trebalo sve biti...
ako nisi, eto zatvori onda dodika
Automatski mi se prikenja