Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Budo taman se razrahatio i krenuo u nove poslovne šeme kad ovi zovu u cuzu!!Hhahah
Prije nego ga opet zatvorite razmislite trebali jos nesto potpisati da ga ne bi morali opet pustati...ionako je postalo gore nego cirkus
E, prije treba malo u ćuzu ove koje su pustili mnoge na čelu sa Čovićem. Ovi što ne znaju ni nalog za pritvor da sastave po zakonu / jer im sežuri - Slimović/, moraju žestoko da odgovaraju za još mnoge druge naloge.
Bez pametovanja i nekog pretjerivanja,ali ovaj covjek bih trebao da se ostavi ovog posla.jer da ima imalo obraza nebih se uopste pojavio!! Ima mladih sposobnih momaka da ga zamjene.
Nemoj tako ipak je on dobio 500 glasova na izborim XD
Ma suludo je bilo uopste pustati ga...haha
ma NEMA dolaza!
dokaza*
kpdz: znaš li čitav tekst pjesme Zenica blues? budimir: nisam nikad čuo za to kpdz: :D
Treba da bude u pritvoru do okončanja istrage, a i nakon podizanja optužnice. Šta treba dozvoliti da ovaj čovjek nastavi s pomilovanjima osuđenih dilera droge, silovatelja i ubica?! Jadni su ovi što ga podržavaju, nemaju ni trunke morala u sebi a glume vjernike i patriote.
Kako te nije stid vratiti se nakon svih kriminalaca koje si pomilovao i koji sada hodaju nasim gradom i naseljem i prodaju drogu djeci?
Ma kasno je to, kriminalac se vratio na mjesto zločina...
Budimir nije dostojan ove funkcije i svaka osoba na javnoj funkciji koja je suočena sa teškim optužbama i istragom, poput Budimira, mora biti razriješena te pozicije.
Ma bezveze se muče i gube vrijeme u ovoj državi nikad nije bilo dželata za kriminalce..
Ma jasno ba sam potpisi zakon za MMF da sudcima ne fali za plata i hajmo nazad !!!
Pa normalno, nego zao mi ove raje koja se lafo raduju sto su ga vidjeli. A prvi Lijanovic koji ce nakon Mudimira u celiju
Ja kupio 3 saksije jos nema poticaja XD