Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine Lepir a dali je to kaznjivo u ovakvih specificnim situacijama koristiti neuspravne aparate i ko ce biti sankcioniran i jelli ovo mozda uvod da se svali na nekog nize razrednog gresnika koji i nema puno veze sa ovim.Isto su ovako strpani i oni cige u slucaju Dzenana Memica koji su se zatrefili u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu a pravi ubica se slobodno sepuri na slobodi
Jel netko stvarno vjeruje u ovo?
Eto ti nisi pod Dodikovim uticajem!
Politika, jašta, sve je kod nas politika, i kad kiša padne! Otac je "sigurno" dozvolio da se manipuliše njegovim djetetom!
Davida su oteli vanzemaljci i nakon mučenja u svemiru teleportirali su ga u potok.Dženena je bejzbol palicom ubio poglavica plemena koje živi u središtu Zemlje.Sefić nije nikog zgazio jer nije bio u galaksiji Mliječni put,nego je viđen u galaksiji Zadimljene staze.Budimo realni i priznajmo sebi da smo mi za sve krivi."Krivi smo mi što smo ih pustili."
Ti si trebo dati otkaz i tuzioci koji su bili spremni obustaviti istragu. SA TOBOM svi inspektori i ministar MUPA. Jel i u ovom slucaju politika kriva za sto ovi nece dati otkaz...sve je jasno kao dan..sve srno na bijelo. NESPOSOBNI MUP RS I TUZIOCI SU KRIVI!
Ispast će sirene ga dozivale i on skočio.
Ovdje vlast ne prikriva ubicu već nestručnost i neškolovanost uhljeba koje su zaposlili u MUP-u i tužilaštvu. Slučajevi Dragičević, Memić, Sejfić...su posljedica kupljenih diploma i naštimanih konkursa.
Šta ima ko da priča mimo nadležnih institucija i stručnjaka iz ovih oblasti. Narod bi da mlati praznu slamu i nevidi da mu krče crijeva od gladi!
bice na kraju samoubistvo.. koji ste vi pranvici ggovnari
koji si ti smrad od covjeka