CIK kompletirala dokumentaciju
0
Tužba sudu protiv rješenja o imovinskim kartonima
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Agencije za zaštitu ličnih podataka je trenutno jedna od najopasnijih bandi u regionu, jer ona skriva podatke o političarima, a nije ništa učinila korisno za ostale građane ( biračko tijelo ).
procit\'o sam ga nekad, da ne kazu da ne znam ni sta pise u njemu moram ti reci - interesantniji je telefonski imenik za citati
Jel to CIK koji je pokrao 100 000 glasova Harisu Silajdzicu i 100 000 glasova Fahrudinu Radoncicu u Oktobru.... CIK su srpska genocidna diktatura........!
-Tekstopisac ,Y.e.b.o li ti zvanicnik m.a.m.u-----
Sabit Hadzic - Sabe , selektor BiH
Ljudska inteligencija i pamet imaju granicu, glupost ne. \"Agencija za zaštitu ličnih podataka ne spori pravo CIK-a da, na osnovu Izbornog zakona, prikuplja podatke o imovinskom stanju kandidata i izabranih zvaničnika te da ih učini dostupnim javnosti, ali traži zaštitu ličnih podataka sa kartona.\" Ako se ti podaci prikupljaju putem imovinskih kartona, čega se onda traži zažtita ?
Nema ljepse knjige od Kur\'ana niti bolje vjere od Islama